Ολυμπιακός : Να δώσει συνέχεια στο σερί

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Βαλένθια, αναζητώντας την 8η της νίκη στην εφετινή Euroleague.

Να διευρύνει το νικηφόρο σερί του θέλει απόψε (21:30, Novasports2 HD) ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο ΣΕΦ την πάντα επικίνδυνη Βαλένθια για την 14η αγωνιστική της regular season της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από δύο σπουδαίες νίκες σε Βαρκελώνη και Βελιγράδι και φυσικά επιθυμεί να «χτίσει» πάνω σε αυτές τις εκτός έδρας επιτυχίες. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 7-5 και απόψε ψάχνει την 8η του νίκη στην εφετινή διοργάνωση.

Ο Έλληνας κόουτς «πονοκεφαλιάζει» καθώς αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου. Ο 30χρονος παίκτης ταλαιπωρείται από πιάσιμο στον αυχένα και το αν θα αγωνιστεί στο ματς με την ισπανική ομάδα, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Παράλληλα, στη χθεσινή (15/12) προπόνηση των «ερυθρολεύκων» δεν πήρε μέρος ούτε ο Αντώνης Κόνιαρης.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν καλά την κρισιμότητα της αναμέτρησης, αλλά και το πόσο καλός είναι ο αντίπαλος που θα παραταχθεί το βράδυ στο παρκέ του ΣΕΦ.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Βαλένθια τα πηγαίνει περίφημα στην εφετινή Euroleague. Οι Ισπανοί βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ρεκόρ 8-5.

O κόουτς της Βαλένθια, Χάουμε Πονσαρνάου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να εμφανιστεί πάνοπλη στο ΣΕΦ και στο ματς με τους «ερυθρολεύκους».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.