Λαμία – Ολυμπιακός : Εξάσφαιρος πρωταθλητής (0-6)

Μπαλάρα από τον Ολυμπιακό στη Λαμία, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να διαλύει με 6-0 τους γηπεδούχους – Εξι διαφορετικοί σκόρερ, με τους Ερυθρόλευκους να κάνουν… πάρτι στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας

Μπαλάρα από τον Ολυμπιακό στη Λαμία, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να διαλύει με 6-0 τους γηπεδούχους – Εξι διαφορετικοί σκόρερ, με τους Ερυθρόλευκους να κάνουν… πάρτι στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Οι Πειραιώτες έκαναν… πάρτι στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και με έξι διαφορετικούς σκόρερ έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση, αποδεικνύνοντας για μια ακόμα φορά τη φετινή σεζόν ότι είναι έτη φωτός μακριά από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε την ομάδα του να ξεδιπλώνει στο γήπεδο τις αρετές της και να πετυχαίνει την 9η νίκη της σε 10 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα έχει πολλούς λόγους για να αισθάνεται χαρούμενος, αφού εκτός από την ευρεία νίκη των Πειραιωτών, είδε έξι ποδοσφαιριστές του να βρίσκουν δίχτυα, ανάμεσα σε αυτούς και τους Σουντανί και Κάιπερς!

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.