Προετοιμασία 5΄
ΥΛΙΚΑ (για 2 σάντουιτς)
2 ψωμάκια «μαργαρίτας»
2 κ.σ. πελτές ντομάτας
1 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.γ. ρίγανη ξερή
80 γρ. σκοτύρι Ιου ή κάποιο άλλο ξινό, κρεμώδες τυρί, όπως ξινομυζήθρα ή κατίκι
1 κ.σ. ροδέλες ελιάς Καλαμών
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ανοίγουμε τα ψωμάκια στα δύο. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τον πελτέ με το ελαιόλαδο και τη ρίγανη. Με αυτό το μείγμα αλείφουμε τα ψωμάκια μας (πάνω – κάτω). Μοιράζουμε το τυρί στα δύο και το βάζουμε πάνω στις δύο βάσεις και από πάνω τις ροδέλες ελιάς. Κλείνουμε και απολαμβάνουμε!