Προετοιμασία 5΄

 

ΥΛΙΚΑ (για 2 σάντουιτς)

2 ψωμάκια «μαργαρίτας»

2 κ.σ. πελτές ντομάτας

1 κ.σ. ελαιόλαδο

½ κ.γ. ρίγανη ξερή

80 γρ. σκοτύρι Ιου ή κάποιο άλλο ξινό, κρεμώδες τυρί, όπως ξινομυζήθρα ή  κατίκι

1 κ.σ. ροδέλες ελιάς Καλαμών

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ανοίγουμε τα ψωμάκια στα δύο. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τον πελτέ με το ελαιόλαδο και τη ρίγανη. Με αυτό το μείγμα αλείφουμε τα ψωμάκια μας (πάνω – κάτω). Μοιράζουμε το τυρί στα δύο και το βάζουμε πάνω στις δύο βάσεις και από πάνω τις ροδέλες ελιάς. Κλείνουμε και απολαμβάνουμε!