Ενωμένοι για ό,τι αξίζει: Μια σειρά από σημαντικές κινήσεις συμβάλλουν στη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό

Από τη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού μέχρι την υποστήριξη πληγεισών επιχειρήσεων, το οινοποιείο ΚΕΧΡΗΣ διαδραματίζει το δικό του ρόλο στις εθνικές προσπάθειες καταπολέμησης της πανδημίας

Τη στιγμή που ο κορωνοϊός εξαπλώνεται στη χώρα μας με πρωτόγνωρη ταχύτητα, ιδιωτικές πρωτοβουλίες έρχονται για ακόμη μια φορά να προστεθούν στην εθνική προσπάθεια καταπολέμησης της πανδημίας. Αναγνωρίζοντας την ευθύνη τους απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και την ανάγκη αξιοποίησης του μέγιστου των δυνατοτήτων τους για να φτάσουμε όλοι μαζί στο τέλος της υγειονομικής κρίσης, εταιρείες όπως το οινοποιείο ΚΕΧΡΗΣ προχώρησαν σε σημαντικές δωρεές και ενέργειες στήριξης στη διάρκεια του πρώτου κύματος. Τώρα, στο πλαίσιο της δεύτερης μάχης με τον ιό, αναλαμβάνουν νέες δράσεις για τη θωράκιση της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στην πανδημία.

Ενωμένοι για ό,τι αξίζει

Οι πρωτόγνωρες ανάγκες που δημιούργησε η πανδημία οδήγησαν την ΚΕΧΡΗΣ στον επαναπροσδιορισμό των αξιών και των στόχων της και στην εξέλιξη της δράσης της προς την κατεύθυνση μιας συγκεκριμένης στρατηγικής, που έθεσε στο επίκεντρο τον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο. Έτσι, γεννήθηκε το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ενωμένοι για ό,τι αξίζει».
Μια από τις πρώτες κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε αυτό το πλαίσιο ήταν η δωρεά αναγκαίου υγειονομικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ικανού να ενισχύσει τις άοκνες προσπάθειες των υγειονομικών στη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και στο μέλλον, μετά το τέλος της υγειονομικής κρίσης.
Παράλληλα, το οινοποιείο ΚΕΧΡΗΣ, γνωρίζοντας καλά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπισαν οι συνεργάτες του, του κλάδου της εστίασης από την έξαρση του κορωνοϊού, ενίσχυσε τη θέση του ως νευραλγικό μέλος ενός ευρύτερου εμπορικού δικτύου, δείχνοντας την έμπρακτη στήριξή του. Συγκεκριμένα, η εταιρεία εξασφάλισε την άμεση και αποτελεσματική κάλυψη των πρώτων αναγκών του δικτύου των συνεργατών της, προκειμένου εκείνοι να είναι σε θέση να προχωρήσουν όσο το δυνατόν πιο ομαλά στην επαναλειτουργία των επιχειρήσεών τους.

Η προσπάθεια παραμένει κοινή

Επιδιώκοντας να σταθεί στο πλευρό των ηρώων γιατρών της Θεσσαλονίκης, που μέχρι στιγμής δίνουν την πιο σκληρή μάχη απέναντι στον κορωνοϊό στη χώρα μας, η ΚΕΧΡΗΣ προχώρησε πρόσφατα στη δωρεά εξοπλισμού στρατηγικής σημασίας.
Ένα υπερσύγχρονο σύστημα PCR (θερμικός κυκλοποιητής) τελευταίας τεχνολογίας, προστέθηκε χάρη στην πρωτοβουλία της εταιρείας στη Μονάδα Γενετικής του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Το συγκεκριμένο σύστημα, αποτελεί το πλέον απαραίτητο εργαλείο που επιτρέπει στο εξειδικευμένο προσωπικό του νοσοκομείου να διενεργεί τα πολύτιμα μοριακά τεστ ανίχνευσης του ιού Sars-CoV-2.
Προκειμένου η ανθρωπότητα να βγει νικήτρια από την ασύμμετρη απειλή της πανδημίας, είναι απολύτως απαραίτητο να κινηθεί με γνώμονα τόσο την ατομική όσο και τη συλλογική ευθύνη και προσπάθεια. Θέτοντας στο επίκεντρο των δράσεών της το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, η ΚΕΧΡΗΣ αναλαμβάνει την κάλυψη κρίσιμων αναγκών ενός από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συνεισφέρει στις προσπάθειες ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας να βγει ακόμη πιο δυνατή από τη σκληρή δοκιμασία του κορωνοϊού.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.