Προετοιμασία 10΄
ΥΛΙΚΑ (για 2 wraps)
200-250 γρ. ψαχνό από κοτόπουλο ψητό (ή βραστό)
2 τορτίγιες ή αραβικές πίτες (μεγάλο μέγεθος)
2 κουτ. σούπας κάππαρη
100 γρ. άγρια ρόκα, πλυμένη και καθαρισμένη
150 γρ. κατίκι Δομοκού
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πολτοποιούμε στο μούλτι την κάππαρη με το λάδι (το πατέ κάππαρης συντηρείται στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 εβδομάδα). Mπορείτε να φτιάχνετε μεγαλύτερη ποσότητα και το χρησιμοποιείτε και σε άλλα σάντουιτς.
Ανοίγουμε τις τορτίγιες σε μια καθαρή επιφάνεια. Τις αλείφουμε με κατίκι Δομοκού. Απλώνουμε το ψαχνό του κοτόπουλου, στο κέντρο της τορτίγιας, κατά μήκος. Πάνω από το κοτόπουλο απλώνουμε μια χούφτα περίπου άγρια ρόκα και από επάνω, πάλι κατά μήκος, 1-2 κουτ. του γλυκού πατέ κάππαρης. Τρίβουμε από επάνω μαύρο πιπέρι και τυλίγουμε το wrap (σαν ρολό) σφιχτά ώστε να μην ανοίξει. Το κόβουμε προσεκτικά στη μέση. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο και με τη δεύτερη τορτίγια.