Προετοιμασία 5′, Μαγείρεμα 16′

ΥΛΙΚΑ (για 2 μερίδες)

2 μεγάλα αβγά

2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό 2%

1 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. τυρί κρέμα light

½ αβοκάντο

10 ντοματίνια κομμένα στη μέση

4 φύλλα μαρουλιού

3 κ.σ. φρέσκο κόλιαντρο, ψιλοκομμένο (προαιρετικά)

Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Χτυπάμε τα 2 αβγά με το γιαούρτι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Σε ένα πολύ καλό αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε ½ κ.σ. ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε το μισό μείγμα και απλώνουμε καλά ώστε να δημιουργηθεί μία λεπτή στρώση σαν κρέπα. Αφήνουμε για 3-4 λεπτά και με τη βοήθεια σπάτουλας ή μαρίζ σιλικόνης γυρνάμε από την άλλη πλευρά. Αφήνουμε για άλλα 3. Κάνουμε την ίδια διαδικασία και για το δεύτερο wrap.

Στη μέση της ομελέτας απλώνουμε το τυρί κρέμα, βάζουμε πάνω τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, το αβοκάντο σε φέτες, το μαρούλι ψιλοκομμένο (και ό,τι άλλα υλικά θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε σαν γέμιση). Γαρνίρουμε με φρέσκο ψιλοκομμένο κόλιαντρο (προαιρετικά) και με πικάντικη σάλτσα της αρεσκείας μας.