Προετοιμασία 5’, Ψήσιμο 15’

ΥΛΙΚΑ (για 1 μερίδα)

5 κ. στάκα (θα βρείτε στα καταστήματα με κρητικά προϊόντα)

2 κ. αλεύρι

λίγο νερό

2 αβγά

Αλάτι, πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τη στάκα σε χαμηλή φωτιά για να λιώσει. Αφού λιώσει βάζουμε το αλεύρι σιγά-σιγά, ανακατεύοντας συνεχώς, όταν αρχίσει να «κόβει» ρίχνουμε λίγο νερό και ανακατεύουμε συνεχώς για να γίνει κρεμώδης.

Αφήνουμε τη στάκα να βγάλει λίγο βούτυρο και μέσα εκεί ρίχνουμε τα αβγά και τα τηγανίζουμε με το στακοβούτυρο. Στο τέλος βάζουμε πολύ λίγο αλάτι και πιπέρι.