Ταξιδεύοντας με την Axion Hellas

Ο Βασίλης Πατέρας, εμπνευστής της οργάνωσης που βρίσκεται πάντα δίπλα στους ακρίτες, μιλάει για τις σημαντικές δράσεις της.

Ποιοι είναι οι στόχοι της Axion Hellas; Η υλική και ηθική υποστήριξη και προστασία των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού των τοπικών κοινοτήτων.

Η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, της εκπαιδευτικής, της πολιτιστικής και της επαγγελματικής κατάστασης των τμημάτων αυτών της χώρας και των κατοίκων τους.

Η προώθηση του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου και των παραδόσεών μας με σκοπό την προστασία και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, και η χρήση της πολιτιστικής κληρονομιάς για την περαιτέρω ανάπτυξη της τοπικής βιομηχανίας, της οικονομίας και του τουρισμού.

Η προσφορά υπηρεσιών υγείας από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων. Η συνεισφορά στη βελτίωση της υπάρχουσας υποδομής για την υγεία, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, ή η δημιουργία αυτών των υποδομών και των εγκαταστάσεων όπου είναι απαραίτητο, από το Μεγανήσι έως το Καστελλόριζο.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Κοσμάς Βίδος παρουσιάζει το πολυσχιδές έργο και τους πρωταγωνιστές της δραστήριας οργάνωσης, μέσα από μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον εμπνευστή και πρόεδρό της, Βασίλη Πατέρα.

Γιατί η ακριτική νησιωτική Ελλάδα πάντα έχει ανάγκη από τη στήριξή μας!

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής» 

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.