Μπορεί το μαγείρεμα να γίνει σύμμαχός μας στο αδυνάτισμα;
Ξεκινώντας ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, το πρώτο που σκεφτόμαστε είναι ότι για να αδυνατίσουμε θα πρέπει να μειώσουμε τις θερμίδες που προσλαμβάνουμε και να περιορίσουμε την ποσότητα του φαγητού. Ωστόσο, ορισμένες φορές μπορούμε να «γλιτώσουμε» θερμίδες χωρίς να μειώσουμε το φαγητό, αλλά μαγειρεύοντας πιο υγιεινά.
Ποια είναι λοιπόν τα μυστικά για να μειώσουμε τις θερμίδες του φαγητού που καταναλώνουμε;
Τι υλικά να επιλέξουμε;
Πώς να τα χρησιμοποιήσουμε;
Πώς θα καταφέρουμε να γίνονται τα φαγητά μας το ίδιο νόστιμα;
Ολες οι απαντήσεις την Κυριακή στο Vita που κυκλοφορεί με TO BHMA.