Το βράδυ της Τετάρτης (22/7) μετά από την ήττα της Τσέλσι στο «Άνφιλντ» με 5-3 από τη Λίβερπουλ, ο Φρανκ Λάμπαρντ ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον πάγκο των «reds» και τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο προπονητής των «μπλε» πίστευε πως η ομάδα του αδικήθηκε από τη διαιτησία στη φάση του δεύτερου γκολ των γηπεδούχων, ωστόσο φάνηκε μετανιωμένος ως προς τη συμπεριφορά του στον αντίπαλο πάγκο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι είδα το βίντεο και μετάνιωσα για τη γλώσσα που χρησιμοποίησα. Δεν έχω πρόβλημα με τον Κλοπ και πραγματικά θα έπινα και μια μπύρα μαζί του για να τον συγχαρώ για το πρωτάθλημα. Με τους ανθρώπους στον πάγκο του είχα το πρόβλημα. Μετάνιωσα για τη γλώσσα διότι έχω και δύο μικρές κόρες όμως δεν θα σταματήσω ποτέ να υπερασπίζομαι την ομάδα μου».

Από την πλευρά του ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στο περιστατικό λέγοντας: «Δεν είμαστε αλαζόνες. Ίσα ίσα είμαστε εντελώς αντίθετοι με αυτό. Ο Φρανκ ήταν σε ένταση και είχε ανταγωνιστικό πνεύμα. Το σέβομαι αυτό όμως οφείλεις να τα αφήνεις όλα στο γήπεδο και να μην το συνεχίζεις. Αυτό θα πρέπει να το μάθει ο Φρανκ διότι δεν το έκανε και δεν μου άρεσε».