Premier League: Το «ακραίο» σενάριο που μπορεί να οδηγήσει σε πλέι οφ!

Τσέλσι, Λέστερ και Γιουνάιτεντ δίνουν τη δικιά τους «μάχη» για την τετράδα, με τις δύο τελευταίες να παίζουν αγώνα πλέι οφ, εφόσον έρθουν μερικά συγκεκριμένα αποτελέσματα!

Μπορεί ο τίτλος να κρίθηκε από νωρίς, με την Λίβερπουλ να κατακτά το πρώτο της πρωτάθλημα έπειτα από 30 χρόνια, ωστόσο η «μάχη» της τετράδας καλά κρατεί.

Τσέλσι, Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρονται για δύο θέσεις που οδηγούν στο Champions League, με τις «αλεπούδες» και τους «κόκκινους διαβόλους» να μην αποκλείεται να δώσουν έναν παραπάνω αγώνα από ότι οι υπόλοιπες ομάδες της Premier League.

Σύμφωνα με τους «στατιστικολόγους» εφόσον έρθουν μερικά συγκεκριμένα αποτελέσματα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, τότε  Λέστερ και Γιουνάιτεντ θα αναγκαστούν να αγωνιστούν μεταξύ τους, ώστε να κριθεί οριστικά η 4η θέση.

Τι πρέπει να γίνει λοιπόν για να πραγματοποιηθεί αυτό το «τρελό» σενάριο και να δούμε στην Premier League αγώνα πλέι οφ; Αρχικά θα πρέπει η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να επιβληθεί της Γουέστ Χαμ στο προσεχές παιχνίδι με ακριβές σκορ 5-3.

Παράλληλα χρειάζεται να κερδίσει ένα από τα εναπομείναντα παιχνίδια της η Τσέλσι για να εξασφαλίσει εκείνη το δικό της εισιτήριο του Champions League. Τέλος, στην τελευταία αγωνιστική, θα πρέπει η Λέστερ να πάρει τη μεγάλη νίκη στο«Κίνγκ Πάοαυερ» κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ακριβές σκορ 1-0!

Ένα σενάριο που είναι αρκετά δύσκολο να πραγματοποιηθεί, ωστόσο έχουμε μάθει πως στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να ξεγράφουμε τίποτα απολύτως.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.