Μωσαϊκό με πολύχρωμα, γεμιστά μπισκότα

Θα λατρέψετε αυτή την παραλλαγή του κλασσικού, αγαπημένου γλυκού ψυγείου!

Προετοιμασία 10΄ Αναμονή τουλάχιστον 5 ώρες

ΥΛΙΚΑ (για περίπου 10 φέτες)

250 γρ. βούτυρο

1 κουτί (397 γρ.) ζαχαρούχο γάλα

2 κ.σ. μπράντι (κονιάκ)

6 κ.σ. κοσκινισμένο κακάο

½ πακέτο (110 γρ.) λευκά γεμιστά μπισκότα βανίλια

½ πακέτο (110 γρ.) γεμιστά μπισκότα φράουλα

½ πακέτο (110 γρ.) πτι μπερ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Λιώνουμε σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία το βούτυρο (να μην κάψει) και αποσύρουμε από τη φωτιά. Το αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, το μπράντι και το κακάο και ανακατεύουμε. Σπάμε τα μπισκότα μέσα στο μείγμα και ανακατεύουμε με μια κουτάλα να ενσωματωθούν. Αδειάζουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα και το ρολάρουμε να του δώσουμε το σχήμα σαλαμιού. Το τυλίγουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 5 ώρες πριν το κόψουμε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.