Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του επιστρέφει στην Αθήνα ο Πανιώνιος, με τους Κυανέρυθρους να στέκονται όρθιοι στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα (0-0) και να παίρνουν έναν πολύτιμο πόντο στη μάχη που δίνουν για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα του Βόκολου μάλιστα μάλιστα θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη, καθώς στο πρώτο ημίχρονο είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες, αλλά και ένα δοκάρι με τον Λυμπεράκη, ενώ στο 90′ ο Γρίβας έχασε το… άχαστο και την ευκαιρία να δώσει στους φιλοξενούμενους τη μεγάλη νίκη. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0 και να παίρνουν από έναν πόντο.

Με αυτό τον πόντο ο Πανιώνιος έφτασε τους 15 πόντους και μείωσε στους δύο πόντους τη διαφορά από τον προτελευταίο Παναιτωλικό, που αγωνίζεται αυτή την ώρα με την ΑΕΛ, αλλά και στους τρεις πόντους τη διαφορά από την 12η Ξάνθη, που ηττήθηκε από τον Βόλο με 1-0. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Νέας Σμύρνης αγωνίζεται στην Λαμία (22/6), ενώ ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον Ατρόμητο (21/6).

Περισσότερα σε λίγο…