Ο Μουνιέ «καθάρισε» για τον Παναιτωλικό (3-0)

Ο Άντονι Μουνιέ πέτυχε δύο γκολ, δημιούργησε το τρίτο και ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναιτωλικού επί της Λάρισας με 3-0 και στην έξοδο του από τις θέσεις του υποβιβασμού!

Η ποιότητα του Άντονι Μουνιέ, είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να την ξεδιπλώσει στο γήπεδο.

Ο Παναιτωλικός πόνταρε σε αυτή τον Ιανουάριο για να αποφύγει τον υποβιβασμό και για πρώτη φορά φέτος, ο Γάλλος επιθετικός τον οδήγησε στην ασφαλή ζώνη της βαθμολογίας.

Ο Μουνιέ σκόραρε δύο γκολ και δημιούργησε το τρίτο στο 3-0 επί της Λάρισας και αυτή η νίκη έχει σημαντικό βαθμολογικό αντίκτυπο!

Με τη νίκη του, ο Παναιτωλικός προσπέρασε την Ξάνθη στη βαθμολογία (έχει ματς λιγότερο) και βγήκε από τη θέση του μπαράζ! Πλέον, εξαρτάται από εκείνον να παραμείνει σε αυτή και να αποφύγει τις περιπέτειες!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Μαλής, Λιάβας, Κέβιν, Ντάλσιο (86’Λουσέρο), Ντίας, Ρόσα, Μουνιέ (86’Αρίγκμπι), Άλβαρες (79’Μιμίτο), Ντάουντα.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Καρανίκας, Μάρκοβιτς, Μιχάηλ, Μούζεκ (78’Στελιάνο), Σεσέροβιτς (56’Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς, Μπούστος (78’Πινάκας), Βινίσιους (57’Ασούμπρε), Τόρζε (85’Λουφάκης), Παπάζογλου

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.