As: «Πρόταση του Ολυμπιακού στον Ντιλέινι, μίλησε με Μπαρτζώκα»

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι παραμένει στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού, με την As να κάνει λόγο για επίσημη πρόταση προς τον γκαρντ της Μπαρτσελόνα.

Ο Μάλκολμ Νιτλέινι είναι αμφίβολο αν θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα, με τα σενάρια για τον Αμερικανό γκαρντ να είναι πολλά. Και μέσα σ’ αυτά να υπάρχει και ο Ολυμπιακός.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον γκαρντ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος μάλιστα τοποθετήθηκε γι’ αυτά και μέσω του Twitter, σε συζήτηση που είχε ακόμα και με Έλληνες.

Σήμερα έρχεται η As για να δώσει συνέχεια στο θέμα. Η ισπανική εφημερίδα, στη διαδικτυακή της έκδοση, κάνει λόγο για επίσημξη πρόταση του Ολυμπιακού προς τον παίκτη, ο οποίος μην ξεχνάμε πως έχει συνεργαστεί με τον Μπαρτζώκα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Μάλιστα, αναφέρονται και ποσά, με τους Ισπανούς να γράφουν ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει 1,8 εκατομμύρια ευρώ στον Ντιλέινι και πως ο παίκτης έχει επικοινωνήσει ήδη με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Θυμίζουμε πως ο Aμερικανός μπορεί να κάνει opt out στο συμβόλαιό του με τους Καταλανούς και να μείνει ελεύθερος μέχρι τις 22 Ιουνίου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.