Εκδήλωση του συλλόγου αποφοίτων Βαρβακείου στο Money Show

Περιβάλλον, εκπαίδευση και η επόμενη μέρα μετά την κρίοι οι τρεις ενότητες

Ανοικτή εκδήλωση με τρεις ενότητες στο πλαίσιο του ετήσιου Μoney Show θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο  Διβάνη Κάραβελ ο Σύλλογος Αποφοίτων της Βαρβακείου Σχολής (Σ.Α.Β.)

Η πρώτη ενότητα θα γίνει μεταξύ 10 π.μ. -11.30 π.μ. με θέμα την Πρόκληση του  Περιβάλλοντος. Υπεύθυνος διοργανωτής και συντονιστής θα είναι ο Σωτήρης Ζησόπουλος, Πρόεδρος του Σ.Α.Β. Ομιλητές θα είναι ο καθηγητής του ΕΚΠΑ  Κώστας Καρτάλης και ο Σωτήρης Χατζημιχαήλ, Γενικός Δ/ντης Στρατηγικής και Μετασχηματισμού της ΔΕΗ, απόφοιτοι και οι δύο  της Βαρβακείου Σχολής.

Η δεύτερη ενότητα θα γίνει μεταξύ 12μ.μ -13.30μ.μ. με θέμα Την επόμενη ημέρα μετά την κρίση. Υπεύθυνος διοργανωτής και συντονιστής θα είναι ο Μπάμπης Διβάρης, Ταμίας του Σ.Α.Β. Ομιλητές θα είναι η Αλεξάνδρα Κονίδα, Γενική Δ/ντρια Οικονομικών Υπηρεσιών της ΔΕΗ, η Νάνσυ Πουλούδη, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και o Μάρκος Τσόγκας, επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, και οι τρεις απόφοιτοι της Βαρβακείου Σχολής.

Η τρίτη ενότητα θα γίνει μεταξύ 14 μ.μ. -15.30μ.μ.με θέμα την Εκπαίδευση. Υπεύθυνος διοργανωτής και συντονιστής θα είναι ο Δημήτρης Τζάνας, Γενικός Γραμματέας του Σ.Α.Β. Ομιλητές θα είναι ο Ανδρέας Ζεργιώτης, Σχολικός Σύμβουλος Δ.Ε. της  πρώην 49ης Περιφέρειας Αττικής, απόφοιτος της Βαρβακείου Σχολής, η Φωτεινή Παπαδοπούλου, μαθήτρια της 3ης Λυκείου του σχολείου και Πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου και ο Γιωργής Κριτσωτάκης, επικεφαλής συμβουλευτικών υπηρεσιών της Accenture στην Ελλάδα στους τομείς Τηλεπικοινωνιών, Media και Τεχνολογίας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.