Φωτιάς, VAR, Ευαγγέλου – Ολυμπιακός 0-0

Η αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου ανέλαβε δράση. Για ακόμη μία φορά. Ενα ακυρωθέν γκολ, δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν. Ολα για να μην νικήσει ο Ολυμπιακός, για το χατήρι του αφεντικού. Αυτό το πρωτάθλημα, να το χαίρεστε.

Ξεφτίλα; Αλητεία; Μαφιόζικες πρακτικές; Προαποφασισμένα αποτελέσματα; Ολα αυτά μπορούν να μπουν στο τραπέζι μετά από κάτι τέτοιο. Το πρωτάθλημα της Super League, έγινε το πρωτάθλημα της χυδαιότητας.

Το πρωτάθλημα της κλοπής. Το πρωτάθλημα των Φωτιάδων και των Ευαγγέλου. Το πρωτάθλημα που πρέπει να γίνει ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να μην νικήσει ο Ολυμπιακός.

Η συμμορία που λυμαίνεται το ποδόσφαιρό μας, νίκησε το βράδυ της Κυριακής. Ο Ολυμπιακός δεν νίκησε τον Βόλο. Δεν νίκησε τις εν ψυχρώ εκτελέσεις των Φωτιά και Ευαγγέλου. Δεν νίκησε το ποδόσφαιρο των φουσκωτών του μεταφραστή Μπέου.

Ο Ολυμπιακός έφερε 0-0 στο Πανθεσσαλικό, παίζοντας με αντιπάλους διαιτητάκια που εκτελούν εντολές ή είναι τόσο ανίκανοι, που εκ των πραγμάτων δεν κάνουν. Αλλά είναι τα ίδια διαιτητάκια που συνεχίζουν να εκτελούν τον Ολυμπιακό. Με σκοπό να τον λυγίσουν. Να κάνουν το χατήρι στο αφεντικό. Και αυτή τη φορά το έκαναν.

Το 0-0 του Ολυμπιακού στον Βόλο, είναι η νίκη των συμμοριτών του ποδοσφαίρου, επί του κανονικού ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο της αλητείας και της χυδαιότητας, έναντι της κοινής λογικής, του προφανούς. Μέσα σε αυτά και η ατυχία. Δύο αναγκαστικές αλλαγές, αλλά και τρία δοκάρια, κραυγαλέες ευκαιρίες. Κόντρα σε μια ομάδα που έκανε ό,τι μπορούσε για να δείξει τις προθεσεις της…

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.