Λονδίνο : Συναγερμός μετά από πυροβολισμούς στη London Bridge

Συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο μετά τις πληροφορίες για πυροβολισμό στο London Bridge, ενώ η αστυνομία προτρέπει τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των αστυνομικών που βρίσκονται στο σημείο.

Συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο μετά τις πληροφορίες για πυροβολισμό στη London Bridge, ενώ η αστυνομία προτρέπει τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των αστυνομικών που βρίσκονται στο σημείο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο δράστης ο οποίος επιχείρησε επίθεση με μαχαίρι είναι νεκρός, ενώ έχουν τραυματιστεί ακόμη πέντε άτομα.

Οπως ήταν αναμενόμενο στην γέφυρα επικράτησε πανικός, με τον κόσμο να αρχίσει να τρέχει πανικόβλητος μακριά από το σημείου που ακούστηκαν οι πυροβολισμοί.

Εκκενώθηκε η γέφυρα

Ήδη, οι βρετανικές αρχές προχώρησαν στην εκκένωση της γέφυρας.

Δημοσιογράφος του BBC ανέφερε ότι άκουσε πυροβολισμούς, ενώ είδε ένα άτομο στο έδαφος.

Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς των αρχών εναντίον άνδρα που φέρεται να κρατούσε μαχαίρι και να προσπάθησε να επιτεθεί σε πολίτες.

Ο δράστης της επίθεσης φέρεται επίσης να έχει τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρα, ενώ έχει αποκλειστεί η περιοχή.

Ο ανταποκριτής του BBC John McManus είπε στο BBC News ότι άκουσε αρκετούς πυροβολισμούς στη γέφυρα του Λονδίνου. «Λίγα λεπτά πριν περπατούσα στη Γέφυρα του Λονδίνου στη νότια όχθη προς τη βόρεια. Φαίνεται ότι έγινε ένας καβγάς στην άλλη μεριά της γέφυρας με άντρες να επιτίθενται σε έναν άντρα».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.