Το Vima.gr προτείνει για το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Ξένες ταινίες

«Skiptrace»

STAR, 21.00

Ο Μπέρνι Τσαν, ντετέκτιβ του Χονγκ Κονγκ, κυνηγάει τον διαβόητο μεγαλοκακοποιό, Βίκτορ Γουόνγκ για σχεδόν μία δεκαετία. Όταν η νεαρή ανιψιά του, η Σαμάνθα, βρίσκεται άσχημα μπλεγμένη με το οργανωμένο συνδικάτο εγκλήματος του Γουόνγκ, ο Μπέρνι δεν έχει άλλη επιλογή από το να αναζητήσει τον μόνο άντρα, που μπορεί να τον βοηθήσει στη δύσκολη αποστολή του: τον φλύαρο τζογαδόρο, Κόνορ Γουάτς. Ο Μπέρνι ξεκινά τώρα κούρσα ενάντια στον χρόνο για να φέρει ξανά στο Χονγκ Κονγκ τον Κόνορ, και το αταίριαστο δίδυμο ξεκινάει μια απίθανη περιπέτεια από τα χιονισμένα όρη της Μογγολίας, ως την αχανή έρημο Γκόμπι. (ΗΠΑ/ΚΙΝΑ, 2016, 102’)

«Twilight Saga: Εκλειψη» (The Twilight Saga: Eclipse)

OPEN, 22.00

Ερωτική ταινία τρόμου, το τρίτο μέρος της κινηματογραφικής σειράς που ξανάφερε τα βαμπίρ στη μόδα, παρμένο από τα «χρυσαφένια» μπεστ σέλερ της Στέφανι Μέγερ. Σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Σλέιντ, με τους Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ, Μπίλι Μπερκ. Ενώ η Μπέλα περιμένει την αποφοίτησή της για να ζήσει πια ελεύθερη τον έρωτά της με τον Εντουαρντ, ο Τζέικομπ αποφασίζει να τη διεκδικήσει. Από τη μια στιγμή στην άλλη βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα στον έρωτά της για τον Εντουαρντ και στη φιλία της με τον Τζέικομπ. (ΗΠΑ, 2010, 119′)

«Fury»

ANT1, 22.45

Απρίλιος 1945. Οι Σύμμαχοι σχεδιάζουν την τελευταία αντεπίθεση στην Ευρώπη. Ο σκληροτράχηλος λοχίας Γουορντάντι  ηγείται μιας εξαιρετικά επικίνδυνης αποστολής σε εχθρικό έδαφος, μέσα στη διαλυμένη αλλά επίμονη Γερμανία, έχοντας στη διάθεσή του μόνο ένα τανκ με πενταμελές πλήρωμα. Με αριθμητικό μειονέκτημα, ελάχιστα πολεμοφόδια και σέρνοντας μαζί τους έναν νεοσύλλεκτο που αντιμετωπίζει ηθικά διλήμματα, η ομάδα, κόντρα στις πιθανότητες, διαθέτει τον ηρωισμό, για να δώσει την τελευταία της μάχη στην καρδιά της ναζιστικής Γερμανίας. (ΗΠΑ, 2014, 127’)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.