Το Vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Ελληνική σειρά

«Θα γίνει της πολυκατοικίας»

ΣΚΑΙ, 21.00

Ο Στέφανος τα έχει κάνει σαλάτα με τα φορολογικά του και πανικοβάλλεται όταν του έρχεται ειδοποίηση πως θα του γίνει έλεγχος. Ο Παύλος ζητάει τη βοήθεια του Αλέκου, που έχει έναν κολλητό φίλο που δουλεύει στην εφορία. Μόνο που η Φιλίτσα, η σύζυγος του εφοριακού, είναι μια ωραία γυναίκα που δεν θα περάσει απαρατήρητη και «άπιαστη» από τον Στέφανο. Η Θάλεια αποκτά ένα καινούριο χόμπι, την ηλιοθεραπεία. Ταυτόχρονα αποκτά ένα καινούριο χόμπι και ο Βαγγέλης, το «μάτι». Η Θάλεια ενοχλείται που πρέπει να απολαμβάνει τις στιγμές χαλάρωσής της υπό το άγρυπνο βλέμμα του Βαγγέλη. Σιγά σιγά όμως συνηθίζει στην ιδέα και για έναν περίεργο λόγο η λίμπιντό της αρχίζει να ανεβαίνει. Ο Ανανίας χάνει το πορτοφόλι του, το οποίο θα πέσει στα χέρια πολλών αλλά δεν θα επιστρέψει ποτέ στα δικά του. Όσο αυτός παλεύει να βρει ποιος του το έχει πάρει, η πιστωτική του κάρτα χρεώνεται με όλο και μεγαλύτερα ποσά. Και εντελώς συμπτωματικά, οι γείτονες γίνονται όλο και πιο καταναλωτικοί.

 

Ξένες ταινίες

«Επιχείρηση Βαλκυρία» (Valkyrie)

OPEN, 21.00

Xoρταστικά λεπτομερής «αναπαράσταση» της αποτυχημένης απόπειρας δολοφονίας του Αδόλου Χίτλερ από τον αντιναζιστή αξιωματικό της Βέρμαχτ Κλάους Φον Στάουφενμπεργκ με τον Τομ κρουζ στον κεντρικό ρόλο και τον Μπράιν Σίνγκερ («Συνήθεις ύποπτοι») στη σκηνοθεσία. Δεν είχε την επιτυχία που πολλοί περίμεναν ότι θα έχει, όμως δεν παύει να είναι μια πολύ καλή υποκριτική στιγμή του πρωταγωνιστή της. (ΗΠΑ/ Γερμανία, 2008, 107’)

«Ο καλός Γερμανός» (The good German)

STAR, 02.15

Έτος 1945. Στο μεταπολεμικό Βερολίνο καταφθάνει ο αμερικανός δημοσιογράφος Τζέικ Γκίσμερ. Σκοπός του είναι να καλύψει τη Διάσκεψη του Πότσνταμ. Όμως ο Τζέικ αναζητά και την παλιά του αγάπη, τη Λένα, που τώρα πια όμως, είναι ιερόδουλη και έχει μπλέξει σε έναν φαύλο κύκλου μυστηρίου και απάτης με τον Τάλι, το νεαρό δεκανέα εραστή της. Ξαφνικά τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή. Το πτώμα ενός άνδρα που ξεβράζεται στο Πότσνταμ, λίγο φαίνεται να νοιάζει τους αμερικανούς, που κυνηγούν τους Ναζί, και τους ρώσους, που αναζητούν τους γερμανούς επιστήμονες. Μόνο ο Τζέικ θα ενδιαφερθεί για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, περιέργεια που θα τον οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Το σενάριο της ταινίας είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Τζόσεφ Κάνον. Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ Μουσικής. (ΗΠΑ, 2006, 99’)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.