Το vima.gr προτείνει για την TV την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Ελληνική σειρά και ξένες ταινίες

Ελληνική σειρά

«Ερωτας μετά»

ALPHA, 21.50

Λίγο πριν αποβεί μοιραίο, ο Ηλίας απελευθερώνει την Όλγα και την προειδοποιεί πως αν δεν σταματήσει να διαρρέει πληροφορίες, την επόμενη φορά θα τη σκοτώσει. Η Ηλέκτρα κάνοντας το επόμενο βήμα αποφασίζει να πάει σε συνάντηση των Ανώνυμων Αλκοολικών την ίδια στιγμή που η Νόρα έχει νέα για την πορεία της εγκυμοσύνης της. Στο παρελθόν, η Μάγδα επιστρέφει στην εταιρεία πράγμα που τη φέρνει σε νέα κόντρα με την Αντιγόνη. Ο Γιάννος εγκαταλείπει οριστικά την Όλγα μετά από έναν έντονο καβγά και ο Νίκος με τον Γεράσιμο και την Άντι συναντούν τυχαία έξω τον Κωνσταντίνο και την Άννα.

Ξένες ταινίες

«Τρεις μέρες διορία» (3 Days to Kill)

OPEN, 21.00

Ο μυστικός πράκτορας Ιθαν Ρένερ (Κέβιν Κόστνερ) ανακαλύπτει ότι πάσχει από μια ανίατη ασθένεια και ότι έχει λιγότερο από έναν χρόνο ζωής. Λίγο πριν αποσυρθεί, αποφασίζει να αποκαταστήσει τη σχέση του με την εδώ και χρόνια αποξενωμένη κόρη του (Χέιλι Στάινφελντ), ενώ παράλληλα αναλαμβάνει μια εξαιρετικά επικίνδυνη αποστολή στο Παρίσι, με αντάλλαγμα μια πειραματική θεραπεία που ίσως τον θεραπεύσει. Πρωταγωνιστούν οι Κέβιν Κόστνερ, Αμπερ Χερντ, Χέιλι Στάινφελντ, Κόνι Νίλσεν. (ΗΠΑ, 2014, 107′)

 

«Επικίνδυνη αποστολή 2» (Mission impossible 2)

ΣΚΑΙ, 23.00

Ο πράκτορας της IMF (Impossible Mission Force) Ίθαν Χαντ (Τομ Κρουζ) αναλαμβάνει τη νέα του επικίνδυνη αποστολή: να βρει και να καταστρέψει έναν φονικό ιό με το όνομα «Χίμαιρα». Στην πορεία, θα έρθει αντιμέτωπος με μια διεθνή ομάδα τρομοκρατών, αρχηγός της οποίας είναι ένας πρώην πράκτορας της IMF που έχει στα χέρια του και το αντίδοτο του ιού. (ΗΠΑ, 2000, 123’)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.