Το Vima.gr προτείνει για την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Εκπομπή

Νέες εποχές

ONE, 21.30

Ο Γιάννης Θ. Διαμαντής συναντά ανθρώπους που ξεχωρίζουν με το έργο τους στον κόσμο της διανόησης, των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών και εμβαθύνει σε ιδέες ή και γεγονότα του παρόντος και του παρελθόντος που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη χάραξη της σύγχρονης ιστορίας.

 

Ελληνική σειρά

«Αν ήμουν πλούσιος»

ΑΝΤ1, 20.45

Ο Σωτήρης δεν τα ξαναβρίσκει με τη Χριστίνα, παρά τις προσπάθειες της δεύτερης. Μάλιστα ο νεόπλουτος και πεισματάρης σύζυγος κάνει μια τεράστια σπατάλη μυστικά από τη γυναίκα του, θα το ανακαλύψει άραγε η Χριστίνα;  Η Δάφνη δεν μπορεί να ελέγξει την επιθυμία του Φοίβου να βρίσκεται με τον Στρατή και αποφασίζει να ξεκόψει τελείως, την ίδια ώρα που ο Στρατής δέχεται τρομερό εκβιασμό από τον Βρανά. Η Μόνικα στήνει παγίδα στα ορφανά και ο Νικόλας πέφτει μέσα, είναι έτοιμος να της μιλήσει για το λαχνό, ο Μάνος θα τον προλάβει πριν κάνει το μοιραίο λάθος;

«Σημείο υπεροχής» (Vantage point)

ΣΚΑΙ, 23.00

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη Σαλαμάνκα της Ισπανίας και ενώ πρόκειται να δώσει λόγο σε μια πλατεία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ (Γουίλιαμ Χερτ) πυροβολείται. Ακολουθεί ένα παζλ – έρευνας του τι ακριβώς συνέβη: παρακολουθούμε την απόπειρα δολοφονίας ξανά και ξανά μέσω του βλέμματος διαφορετικών προσώπων και ταυτοχρόνως βλέπουμε τον ρόλο που το κάθε πρόσωπο έπαιξε (ηθελημένα ή άθελα) στο συμβάν. Xορταστικό θρίλερ του Πίτερ  Τράβις, σύντομο, με καλοδεχούμενες υπερβολές και συναρπαστική αφήγηση. Παίζουν οι Ντένις Κουέιντ, Μάθιου Φοξ, Φόρεστ Γουίτακερ, Σιγκούρνεϊ Γουίβερ. (ΗΠΑ, 2008, 90’)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.