Σαμαράς: Κατανοώ το παραλήρημά Παπαγγελόπουλου

«Άλλα σχεδίαζαν κι αλλιώς τους βγήκε» σχολίασε ο Αντώνης Σαμαράς απαντώντας σχετικά με την ομιλία Παπαγγελόπουλου στη Βουλή για την υπόθεση Novartis

«Για το παραλήρημά του έχει την πλήρη κατανόησή μου…» σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την ομιλία Παπαγγελόπουλου στη Βουλή για την υπόθεση Novartis.

«Άλλα σχεδίαζαν κι αλλιώς τους βγήκε» πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Δριμύ κατηγορώ Παπαγγελόπουλου

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος επιχείρησε να διακηρύξει την αθωώτητά του, εξαπολύοντας δριμύ κατηγορώ στους δύο ανώτατους εισαγγελείς που τον κατηγορούν για πιέσεις αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρώην υπουργός έβαλε στο στόχαστρό του τόσο την Ελένη Ράικου όσο και τον Ιωάννη Αγγελή, σε μια προσπάθεια να αποδομήσει τις ένορκες καταθέσεις τους στον Άρειο Πάγο, ενώ ισχυρίστηκε ότι η δίωξή του είναι πολιτική για να «τσαλακωθεί και ο Αλέξης Τσίπρας».

Ωστόσο, η Ολομέλεια ενέκρινε με 173 ψήφους «υπέρ» και 83 «κατά» την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τη σύσταση προανακριτικής Επιτροπής εναντίον του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.