Το vima.gr προτείνει για την TV την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Ελληνικές σειρές και ξένη ταινία

Ελληνικές σειρές

«Έρωτας μετά»

Alpha, 21.50

Ο Γιώργος φτάνει στην πόρτα του Αποστόλη για να μάθει ποιοι ήταν αυτοί που επιτέθηκαν στο Χρήστο στο χωριό και κατά πόσο εμπλέκονται στην υπόθεση. Ο Απόστολος όμως δεν είναι διατεθειμένος να μοιραστεί την παραμικρή πληροφορία μαζί του και τον διώχνει επισημαίνοντάς του πως στο χωριό οι κανόνες της πόλης δεν περνάνε. Ο Χρήστος έρχεται αντιμέτωπος με την οργή των παιδιών του για την ανεύθυνη στάση του και την επιθυμία τους να αλλάξει συμπεριφορά ενώ η Νόρα βλέποντας πως ο Γιώργος αγνοεί τα λεγόμενά της, παίρνει πρωτοβουλία να πάει να ψάξει μόνη της και κρυφά από τον Γιώργο για το σπίτι των δύο εραστών. Πίσω στο παρελθόν, η κηδεία του Λύσανδρου συγκεντρώνει τους πάντες σε ένα χώρο, δημιουργώντας μια μίξη που ανά πάσα στιγμή μπορεί να αποδειχθεί εκρηκτική.

«Λόγω τιμής: 20 χρόνια μετά»

ΣΚΑΙ, 23.00

Ο Μάνος συνοδεύει την Ηρώ στο αεροδρόμιο δίνοντας στους δυο τους την ευκαιρία να μείνουν για λίγο μόνοι. Η Αθηνά αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τον επικριτικό της πατέρα που έχει έρθει από την Πάτρα. Κάνουν προσπάθεια να συνεννοηθούν αλλά ο έλεγχος χάνεται. Ο Μιχάλης κάνει προσπάθειες να πλησιάσει τον γιο του, Φοίβο. Ο Άρης δέχεται πιέσεις από τη Ζωή που επιθυμεί μια πιο επίσημη εξέλιξη για τη σχέση τους. Ο Βασίλης, πληρώνοντας τις οικονομικές απερισκεψίες του παρελθόντος, εγκλωβισμένος από τους επίμονους ελέγχους της Δέσποινας. Στα Κύθηρα, η Ηρώ αντιμετωπίζει την πραγματικότητα της κρίσης στον γάμο της. Η κατάσταση χειροτερεύει όταν ο υιοθετημένος της γιος, Γιώργος, γίνεται στόχος δύο αδίστακτων παιδιών.

Ξένη ταινία

«Στα βαθιά» (The deep)

ΕΡΤ2, 23.00

Νότια Ισλανδία 1984. Ο ψαράς Γκούλι είναι ένας απολύτως φυσιολογικός για τα ισλανδικά δεδομένα άνθρωπος που τρώει του σκασμού, πίνει μέχρι τελικής πτώσης, τσακώνεται στο τοπικό μπαρ. Κατά τα λοιπά όμως η ζωή κυλά αργά και ήσυχα στο μικρό ισλανδικό χωριό, εκτός βέβαια από τα ξεσπάσματα της φύσης, όπως η έκρηξη ηφαιστείου που ανάγκασε τους κατοίκους να εγκαταλείψουν προσωρινά τα σπίτια τους, το 1973. Έντεκα χρόνια μετά όμως, κάτι καινούργιο θα αναστατώσει τη ζωή τους. Ένα μοιραίο χειμωνιάτικο ξημέρωμα ο Γκούλι θα βγει με το αλιευτικό σκάφος και τους συναδέλφους του για ψάρεμα. Κακοί χειρισμοί και κακοκαιρία θα ανατρέψουν το μικρό σκάφος με αποτέλεσμα οι φίλοι του να χάσουν σχεδόν ακαριαία τη ζωή τους στα παγωμένα νερά του Αρκτικού Ωκεανού και ο ίδιος να σώζεται ως εκ θαύματος, παλεύοντας επί 6 ώρες με την παγωμένη θάλασσα. (2012, 95’)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.