Το Vima.gr προτείνει για την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Ελληνική σειρά

«Κρατάς μυστικό;»

ALPHA, 21.50

Η Δώρα, σε κατάσταση σοκ παραδίδεται στην Αστυνομία ομολογώντας ένα φόνο. Ποιόν σκότωσε και γιατί; Παραμένει άγνωστο. Τέσσερις μήνες πριν, μια ηλιόλουστη μέρα, η Δώρα γνωρίζει για πρώτη φορά τον Τάσο σε ένα πάρκο όπου έχουν πάει βόλτα τα παιδιά τους. Αισθάνεται μια δυνατή έλξη για αυτόν μα, μόλις συνειδητοποιεί ότι είναι παντρεμένος, κάνει πίσω. Παράλληλα, το αφεντικό της, η Τζένη, προσπαθεί να της προξενέψει έναν νεαρό ντελιβερά, τον Θανάση. Την ίδια στιγμή, ο άντρας της Τζένης, ο Αριστείδης, βρίσκεται μπλεγμένος με δυο ερωμένες και δεν ξέρει ποια να κρατήσει από τις δύο και ποια να «σχολάσει», ενώ του κεντρίζει την προσοχή και η δασκάλα του γιου του, η μυστηριώδης Σίσσυ.

Ξένες ταινίες

«Έρωτας αλα ισπανικά» (Ocho apellidos Vascos)

ΕΡΤ2, 23.00

Ο έρωτας ανάμεσα σε έναν Ανδαλουσιανό και μια Βάσκα (Ντάνι Ροβίρα, Κλάρα Λάγο) δημιουργεί τεράστια προβλήματα και στους δυο στην Χώρα των Βάσκων. Χιούμορ, πολιτική και έρωτας στην πιο light διάστασή τους είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της ταινίας – φαινόμενο που κατέχει το ρεκόρ της μεγαλύτερης εισπρακτικής επιτυχίας στην ιστορία του ισπανικού κινηματογράφου (προβλήθηκε τον Μάρτιο του 2014 και την είδαν περίπου 9.500.000  θεατές στις αίθουσες). Σε μια εποχή που ο εθνικισμός των περιοχών της Ισπανίας βρίσκεται στο πικ του η ταινία του Εμίλιο Μαρτίνεθ Λαθάρο πέτυχε διάνα. (Ισπανία, 2014, 93’)

«Η γυμνή αλήθεια» (The naked truth)

ΑΝΤ1, 23.40

Ενας χυδαίος τηλεοπτικός παρουσιαστής που σχολιάζει τις σχέσεις ανδρών γυναικών (Τζέραλντ Μπάτλερ) έρχεται σε σύγκρουση με την παραγωγό του τηλεοπτικού δικτύου με το οποίο κλείνει συμβόλαιο (Κάθριν Χέιγκλ). Ρομαντική κομεντί που θέλει συγχρόνως να κάνει πλάκα με τα τρωτά του εμπορίου της τηλεόρασης και η αλήθεια είναι ότι λέει αρκετές αλήθειες… Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Λούκετικ. (ΗΠΑ, 2009, 91’)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.