Το Vima.gr προτείνει για την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Μουσικό show

The Voice of Greece

ΣΚΑΙ, 21.00

Μετά από αναβολές και αποχωρήσεις ο 4ος κύκλος του μουσικού show, επιστρέφει ανανεωμένος, φρέσκος, γεμάτος ενέργεια και ωραίες φωνές έρχεται για να μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό. Οι τέσσερις κριτές είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση τους στις καρέκλες. Εκτός από τους Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου, και Σάκη Ρουβά στην κόκκινη καρέκλα θα καθίσει και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Το τιμόνι της παρουσίασης θα κρατούν οι Γιώργος Λιανός και Χριστίνα Μπόμπα.

Ελληνική σειρά

«Αστέρια στην άμμο»

Alpha, 16.30

Η Αριάδνη επισκέπτεται την Ασπασία και όταν το ανακαλύπτει ο Μάξιμος γίνεται ταύρος μαινόμενος εν υαλοπωλείο. Ο Λουκάς αποφασίζει να βγει για φαγητό με τους γονείς του, η συνάντηση αυτή όμως δεν θα κυλήσει ομαλά και καταλήγει να τσακωθεί άσχημα με τη μητέρα του. Ο Μάξιμος τηλεφωνεί στο Θοδωρή και του ζητά να βρεθούνε. Ο Ιάκωβος γράφει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στη Σάσα. Την ίδια στιγμή η Νίκη βρίσκει στα πράγματα του Λουκά ένα δικό του ερωτικό σημείωμα σε μια φωτογραφία που απαθανατίζει τον ίδιο με μια άλλη κοπέλα.

Ξένη ταινία

«Στα χρόνια της βίας» (A most violent year)

ΕΡΤ2, 23.00

Στη Νέα Υόρκη του 1981 ένας επιχειρηματίας (Οσκαρ Αϊζακ) αγωνίζεται να εξαπλωθεί με μόνα όπλα του την λογική, την σκληρή δουλειά και το όραμα. Είναι ενας έντιμος άνθρωπος σε έναν ανέντιμο κόσμο αφού παρά την επιμονή της γυναίκας του (Τζέσικα Τσαστέιν) αρνείται να λειτουργήσει παράνομα. Ολα αυτά σε μια εποχή που τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις μεταδίδουν διαρκώς ειδήσεις για παντός τύπου εγκλήματα καθότι το 1981 είναι μια χρονιά που θεωρείται μια από τις πιο βίαιες στην Ιστορία της πόλης. Μετά το μινιμαλιστικό «Όλα χάθηκαν» με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ χαμένο στον ωκεανό, ο ταλαντούχος Τζ. Σ. Τσάντορ καταφέρνει εδώ να σκιαγραφήσει θαυμάσια μια ολόκληρη εποχή πλάθοντας ήρωες με τεράστιο ενδιαφέρον σε μια ιστορία ηχηρά επίκαιρη και ελκυστικά κινηματογραφημένη. (ΗΠΑ, 2014, 120’)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.