Ξένη σειρά

Grey’s anatomy

ALPHA, 23.40

Η συντριβή ενός μικρού αεροσκάφους θα έχει ως αποτέλεσμα πολλές απώλειες, αλλά και οδυνηρές αναμνήσεις για την Μέρεντιθ και την Αριζόνα. Παράλληλα, η ένταση που έχει προκύψει ανάμεσα σε Αμέλια και Όουεν δεν διασφαλίζει τις κατάλληλες εργασιακές συνθήκες για την Στέφανι. Στο δρόμο προς το αεροδρόμιο, ο Ντέρεκ θα βρεθεί μάρτυρας σε ένα αυτοκινητικό ατύχημα και σπεύδει αμέσως να βοηθήσει. Μετά τις πρώτες βοήθειες προς τους δύο επιβαίνοντες, ο Ντέρεκ αποφασίζει να συνεχίσει στον προορισμό του, όμως η απροσδόκητη εμφάνιση ενός φορτηγού ανατρέπει τα πράγματα.

Ξένες ταινίες

«X-MEN η αρχή: Γούλβεριν» (X-men origins Wolverine)

STAR, 21:00

Η ταινία εκτυλίσσεται χρόνια πριν ο Γούλβεριν ενωθεί με τους XMen, την περίοδο που δούλευε ως επαγγελματίας δολοφόνος. Η πλοκή του έργου είναι ένα ταξίδι στο παρελθόν του διάσημου σούπερ ήρωα και μια ευκαιρία να γνωρίσουμε την καταγωγή και τις ρίζες του, πώς απέκτησε τον περίφημο αδαμάντινο σκελετό και τα νύχια του, γιατί έχασε τη μνήμη του, τι δουλειά είχε στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ποιος είναι ο λόγος της εχθρότητας ανάμεσα σε αυτόν και στον αιώνιο αντίπαλό του, Σέιμπερτουθ. Πρωταγωνιστούν οι Χιου Τζάκμαν, Λιβ Σράιμπερ, Ντάνι Χιούστον, Ράιαν Ρέινολντς. (ΗΠΑ, 2009, 100′)

«Οι επόµενες τρεις µέρες» (The next three days)

OPEN, 22.00

Τρία χρόνια μετά την καταδίκη της γυναίκας του (Ελίζαμπεθ Μπανκς) για έναν φόνο τον οποίο εκείνη ισχυρίζεται ότι δεν διέπραξε, ο Τζον Μπρέναν (Ράσελ Κρόου) απελπισμένος μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της, συμβουλεύεται έναν σκληρό εγκληματία (Λίαμ Νίσον) που έχει καταφέρει να αποδράσει από τη φυλακή επτά φορές. Χωρίς να αποθαρρύνεται από τις μηδενικές πιθανότητες επιτυχίας, καταστρώνει ένα περίπλοκο σχέδιο απόδρασης και βυθίζεται σε έναν επικίνδυνο κόσμο, θέτοντας σε κίνδυνο τα πάντα. (ΗΠΑ, 2010, 133′)