To vima.gr προτείνει για την TV την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2019

Μουντομπάσκετ 2019

Ελλάδα – Μαυροβούνιο

ΕΡΤ SPORTS, 15.00

Ξένες ταινίες

«Real steel»

Alpha, 23.00

Στο Ντιτρόιτ του κοντινού μέλλοντος το σταθερά δημοφιλές σπορ της πυγμαχίας έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο, αυτό της υψηλής τεχνολογίας. Πάνω στο ρινγκ, οι γροθιές που ανταλλάσσονται δεν είναι από ανθρώπους, αλλά από γιγαντόσωμα ανθρωπόμορφα ρομπότ. Στο περιθώριο αυτών των αγώνων, ο Τσάρλι Κέντον, ξεπεσμένος μποξέρ, αναπολεί τις μέρες της παλιάς δόξας, όταν ήταν στο επίκεντρο των αγώνων. Τώρα προσπαθεί απλά να επιβιώσει κατασκευάζοντας ρομπο-πυγμάχους από παλιοσίδερα. Όλα όμως αλλάζουν, όταν κάποια μέρα ο Μαξ, ο ανήλικος γιος του ανακαλύπτει τυχαία ένα εγκαταλελειμμένο και μισοκατεστραμμένο ρομπότ παλιάς τεχνολογίας. Σε έναν κόσμο που τα ρομπότ είναι πυγμάχοι, ο Χιου Τζάκμαν ανακαλύπτει τον επόμενο πρωταθλητή και oι ατσάλινοι μποξέρ ανεβαίνουν στο ρινγκ. (ΗΠΑ, 2011, 127′)

«Ενας για όλες» (Good luck Chuck)
ΑΝΤ1, 23.45

Όταν ο 10χρονος Tσάρλι έπαιζε μπουκάλα και αρνήθηκε να φιλήσει ένα κορίτσι, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα του έριχνε κατάρα. 25 χρόνια μετά, ο Τσάρλι, είναι ένας επιτυχημένος οδοντίατρος, διαπιστώνει κάθε φορά που κοιμάται με μια γυναίκα, αυτή βρίσκει την αληθινή αγάπη στον επόμενο και τον παντρεύεται. Η φήμη του σύντομα θα γίνει γνωστή και πολλές γυναίκες θα τον πλησιάσουν για να τις βοηθήσει να βρουν την αγάπη. Όταν βρίσκει την γυναίκα των ονείρων του, την Καμ, μια εκπαιδεύτρια πιγκουΐνων, πρέπει επειγόντως να σπάσει την κατάρα γιατί φοβάται μη τη χάσει κι αυτή. (ΗΠΑ, 2007, 96’)

«Συνέντευξη με έναν βρικόλακα» (Interview with the vampire)

STAR, 01.15

Οι περιπέτειες του πιο ερωτικού βρικόλακα του θεάματος, του Λέστατ (Τομ Κρουζ), ο οποίος έχει τις ρίζες του στο ομότιτλο βιβλίο τής (επίσης σεναριογράφου) Αν Ράις. Την ιστορία του μας αφηγείται ένας άλλος βρικόλακας, ο Λούις (Μπραντ Πιτ), ο οποίος έπεσε θύμα του. (ΗΠΑ, 1994, 112′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.