To vima.gr προτείνει για την TV tο Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Ξένες ταινίες

Ξένες ταινίες

«Ο Χάρι Πότερ και ο ημίαιμος πρίγκιψ» (Happy Potter and the half blood prince)

STAR, 21.00

Ο Χάρι Πότερ επιστρέφει στο Χόγκουαρντς για μια ακόμη χρονιά και μαθαίνει περισσότερα για το σκοτεινό παρελθόν του αγοριού, που μεγάλωσε και έγινε ο Λόρδος Βόλντεμορτ. Ο Βόλντερμορτ εδραιώνει ακόμη περισσότερο την παρουσία του στον κόσμο των Μαγκλ και των Μάγων και το Χόγκουαρντς δεν είναι πλέον ο ασφαλής παράδεισος του πρόσφατου παρελθόντος. Στο μεταξύ, στην έκτη κατά σειρά ταινία, ο νεαρός μάγος συνειδητοποιεί ότι με τον καιρό γοητεύεται όλο και περισσότερο από την Τζίνι. Όπως και οι υπόλοιποι συμμαθητές του. Καθώς τα ειδύλλια ανθίζουν, ένας μαθητής παραμένει αποστασιοποιημένος από όλα αυτά. Έχει αποφασίσει να αφήσει το σημάδι του, και μάλιστα το σκοτεινό σημάδι του. Μπορεί ο έρωτας να πλανάται στην ατμόσφαιρα, το ίδιο όμως και η τραγωδία. (ΗΠΑ, 2009, 138’)

«Diana»

ALPHA, 23.00

Η ταινία αποτυπώνει τα τελευταία δύο χρόνια από τη φορτισμένη ζωή της διάσημης βρετανίδας πριγκίπισσας Νταϊάνας. Στο ρόλο αυτό συναντάμε την υποψήφια για Όσκαρ, Ναόμι Γουότς (J. Edgar, Fair Game, 21 Grams, Τhe Impossible). Ο Ναβίν Άντριους, γνωστός από την πολυβραβευμένη ταινία «Ο Άγγλος Ασθενής», αλλά και την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Lost, πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Δρ. Χάσνατ Καν. (Βρετανία, Γαλλία, Σουηδία, Βέλγιο, 2013, 104’)

«Chappie»

ANT1, 23.00

Στο Γιοχάνεσμπουργκ του 2016 μια ειδική ομάδα ανδροειδών έχει αναλάβει

τη διαφύλαξη της τάξης. Ο κατασκευαστής τους Ντίον Γουίλσον θέλει όμως να πάει ένα βήμα παρακάτω, δημιουργώντας ένα ρομπότ με ανεπτυγμένη τεχνητή νοημοσύνη. Για να επιτύχει το σκοπό του, θα κλέψει ένα ρομπότ από την εταιρία που δουλεύει για να τρέξει πάνω του το εξελιγμένο λογισμικό του. Η απαγωγή του Γουίλσον και του ανδροειδούς του από μια συμμορία γκάνγκστερ θα περιπλέξει, όμως, τα πράγματα. (ΗΠΑ, 2015, 120’)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.