Η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τη Μισέλ Ομπάμα στην τηλεόραση

Η τηλεοπτική εκδοχή της Μισέλ Ομπάμα σε μία νέα τηλεοπτική σειρά

Το περιοδικό Time έχει συμπεριλάβει την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα στη λίστα με τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον πλανήτη. Μετά από την κυκλοφορία του άκρως επιτυχημένου βιβλίου της «Becoming» η Μισέλ Ομπάμα ταξιδεύει συνέχεια, γεμίζοντας θέατρα και χώρους συναυλιών σε όλο τον κόσμο σαν μια ροκ σταρ, ενώ οι θαυμαστές της σχηματίζουν ουρές προκειμένου να τη δουν και να την ακούσουν από κοντά.

 

Έτσι δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς πως όταν το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Showtime ανακοίνωσε την παραγωγή μίας νέας σειράς, η οποία θα επικεντρώνεται στη ζωή και το έργο των Πρώτων Κυριών που άφησαν το δικό τους στίγμα στην ιστορία της Αμερικής, η Μισέλ Ομπάμα δεν θα μπορούσε να λείπει από την εικόνα.

Ποια όμως θα είναι η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει στη μικρή οθόνη τη δυναμική Μισέλ;

Η πρώτη τηλεοπτική Μισέλ Ομπάμα

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, η  βραβευμένη με Όσκαρ και πρωταγωνίστρια του «How to Get Away With Murder»  Βαϊόλα Ντέβις είναι εκείνη που θα υποδυθεί – για πρώτη φορά στην τηλεόραση-  την πρώην Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Μισέλ Ομπάμα

Μάλιστα, η Βαϊόλα Ντέβις εκτός από πρωταγωνίστρια θα έχει και ρόλο παραγωγού, καθώς η ίδια και ο σύντροφός της θα είναι executive producers μέσω της εταιρείας τους JuVee Productions.

 

Τα γυρίσματα της Βαϊόλα Ντέιβις θα ξεκινήσουν μετά από αυτά της τελικής σεζόν του ABC’s «How to Get Away With Murder» που πρόκειται να επιστρέφει τον Σεπτέμβριο.

Το σενάριο της νέας σειράς του Showtime με τίτλο «Πρώτες Κυρίες»υπογράφει ο συγγραφέας Aaron Cooley και η σειρά φιλοδοξεί να σηκώσει την κουρτίνα και να αποκαλύψει την προσωπική και πολιτική ζωή των Πρώτων Κυριών από όλη την ιστορία, στρέφοντας το φακό στην Ανατολική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου, όπου πολλές από τις πιο επίκαιρες και παγκόσμιες αποφάσεις της ιστορίας είναι κρυμμένες πίσω από τις απόψεις που επέβαλαν οι χαρισματικές, πολύπλοκες και δυναμικές Πρώτες Κυρίες της Αμερικής.

 

 

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.