«Ο Άγιαξ φαβορί, αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ»

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο μίλησε σε Ολλανδικά ΜΜΕ για τις μάχες του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και εργάζεται ως σχολιαστής στο ολλανδικό τηλεοπτικό κανάλι «Fox».

Στο παρελθόν αγωνίστηκε και στον Άγιαξ (2004-08) αλλά και στον ΠΑΟΚ (2014-15), οπότε κλήθηκε από το ολλανδικό σάιτ «voetbalzone.nl» να σχολιάσει τις μάχες τους στα προκριματικά του Champions League.

Αρχικά είπε: «Στον ΠΑΟΚ έχουν έναν πλούσιο ιδιοκτήτη κι έχουν προσελκύσει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια. Ο Άγιαξ είναι το φαβορί, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να υποτιμήσει τον ΠΑΟΚ.

Στην Eredivisie ο ΠΑΟΚ θα τερμάτιζε στην πρώτη πεντάδα. Θα παίξουν ομαδικά εναντίον του Άγιαξ και θα παραμονεύουν για τις αντεπιθέσεις. Δεν πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες τους πάντως, θα περιμένουν στην άμυνα».

Ο Μαντούρο μίλησε ξεχωριστά για τον Πέλκα. «Είναι ένας καλός, τεχνικά καταρτισμένος ποδοσφαιριστής. Είναι αυτός που κρατάει τη… μπαγκέτα, ο άξονας από τον οποίο περιστρέφεται όλη η ομάδα γύρω του».

Τέλος για το επίπεδο ετοιμότητας των δύο ομάδων και αν η ολλανδική ομάδα είναι πιο έτοιμη είπε: «Αυτήν τη στιγμή ο Άγιαξ έχει δώσει μόνο δύο επίσημα παιχνίδια και επειδή παίκτες όπως ο Χακίμ Ζιγές και ο Νταβίντ Νέρες μόλις αφίχθηκαν. Η ομάδα, δεν έχει ρυθμό επίσης» ήταν τα λόγια του Μαντούρο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.