ταινίες

«Η μέρα των ηρώων» Star, 21.00

Ο απόηχος της τρομοκρατικής επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστώνης το 2013 και ο αγώνας με αντίπαλο τον χρόνο, ώστε να εντοπιστούν οι αδίστακτοι βομβιστές πριν προλάβουν να επιτεθούν ξανά… Παίζουν Μαρκ Γουόλμπεργκ, Κέβιν Μπέικον, Τζον Γκούντμαν, Τζέι-Κέι Σίμονς, Μισέλ Μόναχαν.

«Επιχείρηση Εσκομπάρ» Open, 22.00

Ταινία δράσης με τους Τζέισον Αϊζακς, Μπράιαν Κράνστον, Τζον Λεγκουιζάμο, Εϊμι Ράιαν. Η αληθινή ιστορία του μυστικού πράκτορα Ρόμπερτ Μαζούρ. Βρισκόμαστε στην Τάμπα της Φλόριδας το 1985. Ο Μαζούρ βρίσκεται στη δουλειά του κλείνοντας την τελευταία του υπόθεση ως μυστικός πράκτορας. Ως αναγνώριση της μακροχρόνιας προσφοράς του, του γίνεται η πρόταση να αποσυρθεί με τιμές αλλά και με ένα γενναιόδωρο πακέτο παροχών. Εκείνος όμως αποφασίζει να συνεχίσει με μια τελευταία υπόθεση, την πιο επικίνδυνη της ζωής του: την προσπάθεια να εισχωρήσει και να διαλύσει το πιο πανίσχυρο καρτέλ ναρκωτικών της χώρας.

«Ο πόλεμος των κόσμων» ΣΚΑΪ 21.50

Ο Ρέι Φέριερ ζει στο Νιου Τζέρσεϊ, αποξενωμένος από την οικογένειά του, μέχρι τη μοιραία μέρα που θα αλλάξει τη ζωή όλων για πάντα. Η ζωή στη μικρή πόλη του συνταράσσεται βίαια από μια εξωγήινη εισβολή. Ενώ οι εισβολείς εξαπολύουν ένα κύμα ολικής καταστροφής και βίας, ο Ρέι προσπαθεί να επιβιώσει και να προστατεύσει τα παιδιά του. Περιπέτεια, επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ. Πρωταγωνιστούν: Τομ Κρουζ, Ντακότα Φάνινγκ, Μιράντα Οτο, Τζάστιν Τσάτγουιν. Υποψήφιο για 3 βραβεία Οσκαρ (καλύτερου μοντάζ ήχου, καλύτερης μείξης ήχου, καλύτερων ειδικών εφέ).