Στο πρόσωπο του Έρικσεν ψάχνει τον… μαέστρο της η Γιουνάιτεντ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν της Τότεναμ, βρίσκεται στο Νο. 1 της μεταγραφικής λίστας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ψάχνει εναγωνίως να προσθέσει ποιότητα στη μεσαία της γραμμή.

Με το μεταγραφικό παράθυρο στην Αγγλία να κλείνει σε λίγες ημέρες (8/8), είναι λογικό οι ομάδες της Premier να έχουν πάρει… φωτιά μεταγραφικά προσπαθώντας να κλείσουν τα deal της τελευταίας στιγμής ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως θέλει να κάνει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που μετά τη διαφαινόμενη άρνηση του Ντιμπάλα να γίνει κάτοικος Ολντ Τράφορντυ, στρέφεται στον Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο «εγκέφαλος» της Τότεναμ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του και ακόμα δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο. Εκεί φαίνεται να ποντάρουν οι Κόκκινοι Διάβολοι και αναμένεται να κινηθούν για να αποκτήσουν τον Δανό μεσοεπιθετικό.

Το σίγουρο είναι πως η Τότεναμ, αν δεν καταφέρει να κρατήσει τον χαρισματικό χαφ με νέο συμβόλαιο, θα κοιτάξει να τον πουλήσει με ένα… λογικό ποσό ώστε να μην τον χάσει χωρίς αντίκρισμα το επόμενο καλοκαίρι.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.