Η Λέγκια Βαρσοβίας περιμένει τον Ατρόμητο!

Η πολωνική ομάδα ήρθε 0-0 με την Κουόπιο στη Φινλανδία και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κοντραριστεί με τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος κερδίζει με 2-0 την Ντουνάισκα Στρέντα στο ημίχρονο και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Λέγκια Βαρσοβίας.

Η πολωνική ομάδα βγήκε νικήτρια στη μάχη με την Κουόπιο και πέρασε στην επόμενη φάση, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κοντραριστεί με τους Περιστεριώτες.

Ο επαναληπτικός των δύο ομάδων στην Φινλανδία ολοκληρώθηκε στο 0-0 και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα η Λέγκια Βαρσοβίας πήρε το εισιτήριο για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Το παιχνίδι, πάντως, παρά το 0-0, έκρυβε πολλές συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες να έχουν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Η Λέγκια στο 51’ έχασε τετ α τετ με τον Κουλένοβιτς, ενώ έξι λεπτά αργότερα η Κουόπιο άγγιξε το 1-0 με τον Ρανχέλ. Στο 86’ η Λέγκια έχασε πέναλτι και πάλι με τον Κουλένοβιτς, ενώ στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ της Κουόπιο.

Ετσι, το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με την πολωνική ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.