Προετοιμασία 5′
Υλικά (για 2 σάντουιτς)
4 φέτες ψωμί χωριάτικο με προζύμι
3-4 κ.γ. μαρμελάδα ντομάτας
250 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη κομμένο σε λεπτές φέτες
40 γρ. φύλλα άγριας ρόκας πλυμένα και στεγνωμένα
Βάζουμε τις 2 φέτες ψωμιού στην επιφάνεια εργασίας. Τις αλείφουμε πρώτα με μια λεπτή στρώση μαρμελάδας. Στη συνέχεια, μοιράζουμε πάνω τους τα φύλλα ρόκας και από πάνω τοποθετούμε τις φέτες του τυριού. Καλύπτουμε με την υπόλοιπη μαρμελάδα και κλείνουμε με τις υπόλοιπες 2 φέτες.