ταινίες

«Ανήθικη πρόταση» ΣΚΑΪ, 21.50

Ερωτικό δράμα του 1993, με τους Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Ντέμι Μουρ, Γούντι Χάρελσον και Μπίλι Μπομπ Θόρντον. Ενα νεαρό ζευγάρι που έχει πρόσφατα παντρευτεί, πηγαίνει στο Βέγκας ελπίζοντας ότι θα λύσει τα οικονομικά του προβλήματα. Εκεί, η γυναίκα θα δεχθεί μια ανήθικη πρόταση από έναν επιχειρηματία, που θα αλλάξει τα πάντα στη σχέση τους.

«Ο λουστράκος» ΕΡΤ1, 19.15

Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Μιράντα Κουνελάκη, Βασίλης Καΐλας, Ρίτα Μυράτ, Δέσπω Διαμαντίδου, Ανδρέας Φιλιππίδης και πολλοί ακόμη γνωστοί ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στη δραμματική ταινία του 1962, σε σκηνοθεσία Μαρίας Πλυτά. Ο Βασίλης Μαράς, ένα φτωχό και ορφανό από πατέρα παιδί που φιλοδοξεί να σπουδάσει, γυρίζει στους δρόμους και γυαλίζει παπούτσια. Η μητέρα του Αννα, η οποία δούλευε παραδουλεύτρα σ’ ένα πλουσιόσπιτο, βρίσκεται άδικα στη φυλακή, καταδικασμένη για ληστεία μετά φόνου. Ο μικρός, με τη βοήθεια του δικηγόρου Γιώργου Καραλή κατορθώνει να αποδείξει την αθωότητά της. Στη συνέχεια, με μοναδικά εφόδια την αγάπη της βασανισμένης μητέρας του και το κασελάκι του λουστράκου, ξεκινά να κατακτήσει τη ζωή.

σειρά

«GREY’S ANATOMY» ALPHA, 23.00

Μετά το αεροπορικό δυστύχημα, η ζωή της ιατρικής ομάδας αλλά και του Γκρέι Σλόαν Μεμόριαλ δεν θα μπορούσε να είναι όπως πριν. Οι απώλειες των Λέξι και Μαρκ σημαδεύουν τις ζωές των συναδέλφων τους, που τώρα πρέπει να βρουν το κουράγιο να προχωρήσουν μπροστά. Ο Ντέρεκ αισθάνεται την καριέρα του να απειλείται όταν διαπιστώνει ότι έχει μόνιμο πρόβλημα στο χέρι. Αυτό θα τον οδηγήσει να ζητήσει τη βοήθεια της Κάλι. Η Μέρεντιθ πενθεί την ετεροθαλή αδελφή της, αλλά την ίδια στιγμή διαπιστώνει ότι είναι έγκυος. Η σχέση της Κριστίνα με τον Οουεν εξακολουθεί να περνά από πολλά κύματα, αντίθετα από τη σχέση της Μπέιλι με τον Μπεν που αποφασίζουν να μπουν στα ήρεμα νερά του γάμου. Στο μεταξύ, το πόδι της Αριζόνα πρέπει να ακρωτηριαστεί μετά τον δικό της τραυματισμό, ενώ η Εϊπριλ καλείται να πάρει αντίστοιχα σημαντικές αποφάσεις για τη δική της ζωή.