Το vima.gr προτείνει στην TV για τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Ξένη σειρά

«Grey’s anatomy», ALPHA, 23:00

Η μονάδα για τα επείγοντα περιστατικά μπαίνει πάλι σε λειτουργία με νέο εξοπλισμό

τελευταίας τεχνολογίας, ενώ η ιατρική ομάδα αρχίζει να ξαναβρίσκει τον ρυθμό της. Η

Μέρεντιθ ανησυχεί για το μωρό που κουβαλάει μέσα της, ενώ η Κριστίνα φοβάται ότι τα νέα της διοικητικά καθήκοντα της στερούν χρόνο από την επιστημονική έρευνα. Την ίδια στιγμή η Αριζόνα και η Κάλι προσπαθούν να βελτιώσουν τη σχέση τους, ενώ ο Ντέρεκ βρίσκει τον κατάλληλο τρόπο να αποφορτίσει τη Μέρεντιθ από το άγχος της.

Ξένες ταινίες

«Ο δικαστής» (The judge), STAR, 21:00

Ο επιτυχημένος δικηγόρος Χανκ Πάλμερ είναι ο νομικός που κάθε κατηγορούμενος θέλει να έχει στο πλευρό του. Μέγας γνώστης και χειριστής του νόμου, κερδίζει σχεδόν πάντα τις υποθέσεις που αναλαμβάνει. Παρά την επαγγελματική του δεινότητα, όμως, υστερεί σε συναισθηματική ευφυΐα. Τα τραύματα του παρελθόντος τον καθιστούν σε μεγάλο βαθμό αποστασιοποιημένο συναισθηματικά από τους γύρω του και κυρίως από την οικογένειά του. Ο απροσδόκητος χαμός της μητέρας του τον αναγκάζει να επιστρέψει στο πατρικό του. Η επιστροφή του τελικά δεν είναι και τόσο προσωρινή, αφού ο πατέρας του κατηγορείται για φόνο και εκείνος καλείται τώρα να τον υπερασπιστεί. (ΗΠΑ, 2014, 129′)

«Ο καιρός της Αννας» (Anna’s time / Le temps d’ Anna), ΕΡΤ3, 23:00

Ενας νεαρός κατασκευαστής ρολογιών ερωτεύεται παράφορα μια μυστηριώδη νέα γυναίκα. Ο Ζαν και η Αννα παντρεύονται και ζουν μαζί όλες τις δυσκολίες της ζωής, γεμάτοι αγάπη και ευτυχία. Ο Ζαν ονειρεύεται να κατασκευάσει το πρώτο αδιάβροχο ρολόι, αλλά τα σχέδιά του αλλάζουν δραστικά όταν η Αννα αρρωσταίνει βαριά. Θα είναι, άραγε, αρκετά δυνατή η αγάπη του Ζαν ώστε να νικήσει την αρρώστια της Αννας; (Γαλλία, 2015, 90′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.