Το vima.gr προτείνει στην TV για την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Ελληνική σειρά

«Η κληρονόμος» STAR, 21:00

Η Βέρα (Σμαράγδα Καρύδη), πρώην αεροσυνοδός και σύζυγος του Στέλιου Σκαρίμπα (Χρήστος Σαπουτζής), προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας Πάνθηρες, ζει μια ήσυχη ζωή μεγαλώνοντας τα δυο παιδιά της. Ολα κυλούν ομαλά, μέχρι που μια εξωσυζυγική περιπέτεια του Στέλιου έχει μοιραία κατάληξη. Το δεύτερο πλήγμα θα το πάθει όταν ανοίξει η διαθήκη. Για να κρατήσει την κληρονομιά, θα πρέπει, από τη θέση του προέδρου, να διατηρήσει τους Πάνθηρες στη μεγάλη κατηγορία. Αν η ομάδα υποβιβαστεί, η κληρονομιά θα καταλήξει σε κοινωφελές ίδρυμα. (Ελλάδα, 2009, 87′)

 

Ξένες ταινίες

«Χάος» (Chaos) OPEN, 22:00

Στο Σιάτλ ο αστυνομικός Κουέντιν Κόνερς τίθεται άδικα σε διαθεσιμότητα και ο συνεργάτης του εγκαταλείπει την αστυνομία ύστερα από ένα τραγικό περιστατικό, στο οποίο σκοτώθηκε ένας όμηρος μαζί με τον εγκληματία. Κατά τη διάρκεια μιας ληστείας τράπεζας, ο Κόνερς αναλαμβάνει την επιχείρηση με τον αρχάριο Σέιν Ντέκερ ως συνεργάτη του. Οι κλέφτες, με επικεφαλής τον Λόρενς, δεν κλέβουν ούτε μία δεκάρα από την τράπεζα. Ενώ κυνηγούν τους γκάνγκστερ, η αστυνομική ομάδα αποκαλύπτει ότι ένας ιός «φυτεύτηκε» στο σύστημα, κλέβοντας ένα δισεκατομμύριο δολάρια από διαφορετικούς λογαριασμούς, χρησιμοποιώντας την αρχή της Θεωρίας του Χάους. (ΗΠΑ, 2005, 99′)

«Η ανακατώστρα» (The meddler), ANT1, 23:00

Μια μεσήλικη χήρα, η Μάρνι, ακολουθεί την κόρη της Λόρι, μια επιτυχημένη σεναριογράφο, στο Λος Αντζελες ελπίζοντας να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Η Λόρι θα ενοχληθεί από την έντονη παρουσία της μητέρας της στη ζωή της και θα προσπαθήσει να την περιορίσει. Ετσι αυτή θα αρχίσει να ασχολείται με τους νέους ανθρώπους που γνωρίζει και χρειάζονται τη βοήθειά της. (ΗΠΑ, 2015, 100′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.