Ελληνική σειρά

«Οργή» ΑΝΤ1, 18.30

Υστερα από την επίθεση στη φυλακή, ο Σαΐντ ζητάει να πάνε τον Οδυσσέα στο νοσοκομείο, αλλά κανείς δεν τον ακούει. Ο Οδυσσέας τον παρακαλεί να τον σκοτώσει γιατί δεν θέλει να ζήσει έτσι. Στην Κύπρο, ο Λεωνίδας λέει στον Νεοκλή ότι η Τατιάνα επέστρεψε και τον εκβιάζει. Η Μαντώ καταλαβαίνει ότι ο Λεωνίδας δεν πρόκειται να αλλάξει συμπεριφορά και αποφασίζει να αλλάξει εκείνη τη στάση της απέναντί του.

Ξένες ταινίες

«ΥΓ.: Σ’ αγαπώ» (P.S. I love you) ΣΚΑΪ, 21.50

Πριν 10 χρόνια, η νεαρή τουρίστρια Χόλι συνάντησε στην Ιρλανδία τον γοητευτικό Τζέρι. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και ο γάμος τους γεμάτος ευτυχία. Ομως ο Τζέρι ξαφνικά πέθανε από θανατηφόρα ασθένεια και η Χόλι έμεινε χήρα λίγο πριν τα 30 της, μόνη και απαρηγόρητη. Καθηλωμένη για βδομάδες μπροστά στην τηλεόρασή της, η Χόλι λαμβάνει ξαφνικά ένα μήνυμα για τα γενέθλιά της από τον… Τζέρι! Την περιμένουν συνολικά 10 γράμματα τα οποία της άφησε ο έρωτας της ζωής της για να της απαλύνει τον πόνο και να τη βοηθήσει να προχωρήσει τη ζωή της. Χάρη στις παραινέσεις του μακαρίτη αγαπημένου της (Τζέραρντ Μπάτλερ), μια κοπέλα (Χίλαρι Σουόνκ) ξαναφτιάχνει την ζωή της. Γλυκόπικρη κομεντί φαντασίας του Ρίτσαρντ Λα Γκραβενές. (ΗΠΑ, 2007, 126′)

«Ο πλανήτης των πιθήκων» (Planet of then apes) ΟΡΕΝ, 22.00

Στο ακαθόριστο μέλλον, ένας αστροναύτης (Μαρκ Γουόλμπεργκ) καταλήγει σε πλανήτη όπου κατοικούν πίθηκοι. Από τον Τιμ Μπάρτον δεν περιμέναμε βέβαια ένα τυπικό ριμέικ της πρωτότυπης ταινίας του 1968, όπως δεν περιμέναμε επίσης μια ταινία που έχει υποκύψει σε αρκετούς κανόνες της σύμβασης που επιβάλλει το Χολιγουντ. Στην τηλεόραση βλέπεται ευχάριστα. (ΗΠΑ, 2001, 110′)