To vima.gr προτείνει για την TV την Τετάρτη 17 Ιουλίου

Επιλογές για την Τετάρτη 17 Ιουλίου

Ντοκιµαντέρ

«The Seventies» ONE, 09.00

Στη δεκαετία του ’70 ταξιδέψαμε σε έναν γαλαξία πολύ μακριά με το Star Wars και επισκεφθήκαμε τη Sesame Street. Και παρότι οι διακοπές ήταν τεταμένες καθώς περιμέναμε αγωνιωδώς την απελευθέρωση αμερικανών ομήρων στο Ιράν, μπορούσαμε επίσης να απολαύσουμε τη διασκέδαση των Pet Rocks.

Ξένες ταινίες

«Πολύ σκληρός για να πεθάνει 4» (Die hard 4) STAR, 21.00

Ο Τζον Μακλέιν επιστρέφει για ακόμα μία φορά. Ο θρυλικός αστυνομικός από τη Νέα Υόρκη έρχεται αντιμέτωπος με την τέταρτη, την πιο επικίνδυνή του αποστολή. Είναι η 4η Ιουλίου και ενώ οι ΗΠΑ γιορτάζουν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, το εύθραυστο ηλεκτρονικό σύστημα πληροφοριών της χώρας απειλείται με ολική καταστροφή από αδίστακτους τρομοκράτες. Ωρα για τον Τζον Μακλέιν να δράσει, και αυτή τη φορά τα βάζει με την ψηφιακή τεχνολογία. (ΗΠΑ/Βρετανία, 2007, 119′)

«Το άρωµα: Η ιστορία ενός δολοφόνου» (Perfume: The story of a murderer)

ΣΚΑΪ, 21.50

Οπως το μυθιστόρημα του Πάτρικ Ζίσκιντ έτσι και η ταινία του Τομ Τίκβερ παρακολουθεί το χρονικό της πιο ευαίσθητης μύτης του κόσμου, η οποία ανήκει στη διαταραγμένη προσωπικότητα ενός δολοφόνου (Μπεν Γουίσο). (Διεθνής συμπαραγωγή, 2006, 147′)

«Το μυστικό μου λουλούδι» (La flor de mi secreto) ΕΡΤ2, 23.00

Μια επιτυχημένη συγγραφέας σε κρίση η οποία επιστρέφει στον τόπο καταγωγής της (Μαρίζα Παρέδες) είναι το βασικό πρόσωπο στο μελαγχολικό μελόδραμα που σήμανε την έναρξη της ώριμης περιόδου που Πέδρο Αλμοδόβαρ. Πρωταγωνιστούν, εκτός από τη Μαρίζα Παρέδες, οι Χουάν Εχανόβε, Ρόζι Ντε Πάλμα – γνώριμες φιγούρες από ταινίες του σκηνοθέτη. (Ισπανία, 1995, 97′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.