Ξένη σειρά

«The night shift»

ΑΝΤ1, 23.45

Το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου είναι γεμάτο από τραυματίες σε εκδήλωση αναπαράστασης της Μάχης του Αλαμο. Εν τω μεταξύ, ο Drew βοηθά έναν σοβαρά τραυματισμένο στρατιώτη και ο Topher προγραμματίζει χειρουργική

επέμβαση αγγειοκτομής.

Ξένες ταινίες

«Το άσυλο του τρόμου» (Stonehearst asylum)

STAR, 21.00

Βρισκόμαστε στη βρετανική επαρχία, λίγο πριν την αυγή του 20ού αιώνα, στο άσυλο ψυχικά διαταραγμένων ατόμων Stonehearst Asylum. Εκεί νοσηλεύονται αποκλειστικά μέλη των πιο επιφανών οικογενειών της Ευρώπης. Ο νεαρός απόφοιτος Ιατρικής Εντουαρντ Νιούγκεϊτ ζητάει να εργαστεί εκεί προκειμένου να αποκτήσει πρακτική εμπειρία στη νοσηλεία ασύλου. Από τις πρώτες κιόλας ώρες αντιλαμβάνεται ότι εκεί πνέει ένας διαφορετικός «αέρας». Η διαπίστωση αυτή, μαζί με τα αισθήματα που αρχίζει να τρέφει για μία ασθενή, την Ελάιζα Γκρέιβς, θα τον οδηγήσουν σε ενέργειες άκρως επικίνδυνες. Σύντομα ανακαλύπτει πως όλα εκεί μέσα είναι υπό αμφισβήτηση και πως τρόφιμοι και γιατροί κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό.

Θα καταφέρει να επαναφέρει την ισορροπία στο ίδρυμα ή απλά θα χάσει εκεί τον εαυτό του για πάντα; (ΗΠΑ, 2014, 105′)

«Αγάπη σαν ναρκωτικό» (Love and other drugs)

ΣΚΑΪ, 02.00

Ενας γοητευτικός πλακατζής που δεν μπορεί να στεριώσει σε δουλειά επειδή σκέφτεται διαρκώς με το κάτω κεφάλι τα φτιάχνει με μια κοπέλα ελεύθερου πνεύματος αλλά με ανάλογες σεξουαλικές ορέξεις. Χαριτωμένη κωμωδία με δύο όμορφα πρόσωπα και σώματα καθότι την περισσότερη ώρα ο Τζέικ Τζίλενχααλ και η Αν Χάθαγουεϊ εμφανίζονται γυμνοί! Συμπρωταγωνιστούν οι Ολιβερ Πλατ, Τζιλ Κλέιμπουργκ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Εντουαρντ Ζούικ. (ΗΠΑ, 2010, 100′)