Το vima.gr για την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Ελληνική σειρά

«Οργή» ΑΝΤ1, 18.30

Ο Οδυσσέας είναι βέβαιος ότι ο άντρας με το τατουάζ που βλέπει στο όνειρό του ήταν στο κλαμπ του Λεωνίδα και ζητάει τη βοήθεια του Μάνου για να ανακαλύψει ποιος είναι. Η Ελενα είναι σίγουρη ότι ο Λεωνίδας έχει σχέση με την Τατιάνα και προβληματίζεται για το τι πρέπει να πει στη Μαντώ. Η Δήμητρα ανησυχεί μήπως ο Οδυσσέας θυμηθεί τι έγινε στα πέμπτα του γενέθλια, ενώ η Μαρίνα συναντάει τον Οδυσσέα στο κλαμπ του Λεωνίδα και, πληγωμένη από την απόρριψή του, μεθάει. Η Κάτια προσπαθεί να το σκάσει από το σπίτι της Τατιάνας, όμως μία πτώση από τις σκάλες ανατρέπει τα σχέδιά της.

Ξένες ταινίες

«Godzilla» Star, 21.00

Μια τεράστια μεταλλαγμένη με ακτινοβολία σαύρα, ο Godzilla, είναι έγκυος και διαλέγει την πόλη του Μανχάταν σαν φωλιά. Το τέρας σπέρνει τον πανικό με τον ερχομό του στη Νέα Υόρκη, ενώ μια ομάδα επιστημόνων και ο στρατός προσπαθούν απεγνωσμένα να αφανίσουν αυτό και τα νεογνά του. (ΗΠΑ/Ιαπωνία, 2014, 112′)

 

«Babylon Α.D.» ΟΡΕΝ, 22.00

Ο μισθοφόρος Τούροπ δέχεται το συμβόλαιο του ρώσου μαφιόζου Γκόρσκι και αναλαμβάνει να μεταφέρει την Ορόρα, μια νεαρή κοπέλα, από τη Ρωσία στη Νέα Υόρκη. Στην πορεία ο Τούροπ αντιλαμβάνεται ότι η Ορόρα δεν είναι μια συνηθισμένη κοπέλα καθώς προαισθάνεται την έκρηξη σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό, καταφέρνει να οδηγήσει ένα υποβρύχιο 30 ετών και μιλάει 19 γλώσσες χωρίς να τις έχει διδαχθεί. Φτάνοντας στη Νέα Υόρκη, ο Τούροπ προσπαθεί να προστατεύσει την Ορόρα από τη ρωσική μαφία. Πρωταγωνιστούν οι Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Βιν Ντίζελ, Μισέλ Γέο, Μέλανι Τιερί. (Γαλλία, 2008, 90′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.