Το Φεστιβάλ Πόζαρ γίνεται 8 ετών

Τραγούδια και άλλες καλλιτεχνικές δράσεις στην περιοχή των ιαματικών πηγών στα Λουτρά Αλμωπίας

Για πρώτη φορά εφέτος η ομάδα των unboxholics αναλαμβάνει την παρουσίαση του Φεστιβάλ Πόζαρ, το οποίο για όγδοη χρονιά επιστρέφει στο φαράγγι, 13 χιλιόμετρα από την ιστορική Αριδαία και 35 από την Εδεσσα. Σε υψόμετρο 390 μ. στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν, το φεστιβάλ δίνει τον ρυθμό για τρεις ημέρες γεμάτες χορό, τραγούδι, ενέργεια, χαμόγελα και συναυλίες από ενδιαφέροντες καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το φεστιβάλ αρχίζει την Παρασκευή 19 Ιουλίου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, έναν καλλιτέχνη με 45 χρόνια πορείας, τεράστιες επιτυχίες και θρυλικές συναυλίες. Την ίδια μέρα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας «ρίχνουν κόκκινο στη νύχτα» με την παρουσίαση της παράστασης «Τι έχει μείνει απ’ τη φωτιά». Παράσταση-απολογισμός και συγχρόνως γιορτή, ένας φόρος τιμής στις ετερόκλητες επιρροές τους και μια αναδρομή στις μεγάλες στιγμές της πορείας τους.

Το Σάββατο 20 Ιουλίου, τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα ζητήσει από το κοινό να ενώσει αγάπες, να γλεντήσει, να αγκαλιαστεί και να τραγουδήσει τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και άλλα αγαπημένα κομμάτια – πάντα με τις δικές τις ιδιαίτερες ερμηνείες. Μαζί της θα είναι ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ενώ λίγο πριν, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο τροβαδούρος των συναισθημάτων, της χαράς και του κεφιού, βάζει τη μουσική, τις λέξεις και τις νότες και υπόσχεται να κάνει την νύχτα αξέχαστη!

Την τρίτη και τελευταία μέρα του φεστιβάλ, Κυριακή 21 Ιουλίου, θα έρθει στη σκηνή του Φεστιβάλ Πόζαρ τη μοναδική Πάολα. Με ένταση και πάθος, η Πάολα ταξιδεύει ως εκεί για να μας ξεσηκώσει σε μια νύχτα γεμάτη συναίσθημα που θα ξορκίσει κάθε καημό! Μαζί της ο resident των φεστιβάλ, ο πάντα ανεβαστικός Γιώργος Παπαδόπουλος θα ερμηνεύσει δικές του επιτυχίες, αλλά και αγαπημένα τραγούδια με τον χαρακτηριστικό του τρόπο!

Λουτρά Πόζαρ, Δήμος Αλμωπίας (35 km από την Εδεσσα)

Πρόγραμμα

19 ΙΟΥΛΙΟΥ: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Νίκος Πορτοκάλογλου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου

20 ΙΟΥΛΙΟΥ: Κωστής Μαραβέγιας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη – μαζί της ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

21 ΙΟΥΛΙΟΥ: Γιώργος Παπαδόπουλος, Πάολα

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

25 ευρώ τριημέρου περιορισμένα

30 ευρώ τριημέρου περιορισμένα

35 ευρώ τριημέρου

13 ευρώ προπώληση φοιτητικό – ανέργων ημέρας

15 ευρώ ταμείο

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.