Το vima.gr προτείνει για την TV την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Ελληνική και ξένη ταινία

Ελληνική ταινία

«Σούλα, έλα ξανά» STAR, 23.10

Η Σούλα έχει ερωτευθεί και έχει απογοητευτεί πολλές φορές. Στο κατώφλι των τριάντα, έχει αποφασίσει ότι δεν θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με σύντροφο την καριέρα της. Θα ανατρέξει στους παλιούς της έρωτες και θα βρει ξανά μπροστά της τον τσιγκούνη, τον γυναικά, τον μαμάκια, αλλά και τον ζηλιάρη, με την ελπίδα πως κάποιος από αυτούς μπορεί να μεταμορφωθεί στον ιδανικό σύντροφο. Τα σχέδια της Σούλας όμως δεν συμβαδίζουν με τα σχέδια της τύχης. Πρωταγωνιστούν: Μιχάλης Μαρίνος, Μάνος Γαβράς, Μέμος Μπεγνής, Κώστας Φραγκολιάς, Μαρία Ανδρούτσου, Φαίδρα Δρούκα, Μίνα Αδαμάκη, Σόφη Ζανίνου, Αριέττα Μουτούση, Σούλη Σαμπάχ, Τζώρτζης Μουριάδης. (Ελλάδα, 2009, 84′)

Ξένες ταινίες

«Τα κακά παιδιά» (Bad boys) ΑΝΤ1, 22.15

Από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του Μάικλ Μπέι, ο οποίος σκηνοθετεί τις θεότρελες περιπέτειες δύο μαύρων αστυνομικών του Λος Αντζελες (Μάρτιν Λόρενς, Γουίλ Σμιθ). Η μεγάλη επιτυχία της ταινίας είχε αποτέλεσμα μια συνέχειά της. (ΗΠΑ, 1995, 112′)

«Ο σύµβουλος» (A family man) ALPHA 23.20

Ενας οικογενειάρχης (Τζέραλντ Μπάτλερ), στέλεχος μεγάλης εταιρείας, ανταγωνίζεται μια νεότερή του γυναίκα για τη θέση που επιδιώκει. Οταν όμως ο δεκάχρονος γιος του αρρωσταίνει σοβαρά,  αναγκάζεται να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές του. Επίκαιρο θέμα δοσμένο με τις σωστές ισορροπίες από τον Μαρκ Γουίλιαμς, και με τους Γκρέτσεν Μολ, Αλισον Μπρι, Γουίλεμ Νταφόε δίπλα στον Μπάτλερ. (ΗΠΑ, 2007, 102′)

«Η απαγωγή του κ. Χάινεκεν» (Kidnapping Mr. Heineken) ΟΡΕΝ, 01.30

Καλογυρισμένο αλλά όχι ιδιαίτερα ελκυστικό θρίλερ του Ντάνιελ Αλφρεντσον βασισμένο στο πραγματικό γεγονός της απαγωγής του ολλανδού μεγιστάνα Φρέντι Χάινεκεν (Αντονι Χόπκινς) στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Το σενάριο του Γουίλιαμ Μπρούκφιλντ στηρίζεται στο ερευνητικό βιβλίο του δημοσιογράφου Πίτερ Ρ. Ντε Βρις. (Αγγλία / Ολλανδία, 2015, 86′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.