Επιλογές για την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Ξένες ταινίες

«Διπλή παγίδα» (Entrapment) OPEN, 21.00

Η ντετέκτιβ μιας ασφαλιστικής εταιρείας προσπαθεί να παρασύρει στα δίχτυα της έναν βετεράνο διαρρήκτη, τον οποίο όμως ερωτεύεται στην πραγματικότητα. Ανατρεπτικής εξέλιξης περιπέτεια του Τζον Αμιέλ, με τους Σον Κόνερι, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς. (ΗΠΑ, 1999, 105′)

«Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007: Επιχείρηση Μουνρέικερ»  (Moonraker) ΕΡΤ2, 22.30

Ο πράκτορας 007 αναλαμβάνει να αναζητήσει ένα διαστημόπλοιο που αγνοείται. Στην πορεία, ανακαλύπτει την πλεκτάνη που έχει στήσει ο παράφρονας πολυεκατομμυριούχος Ούγκο Ντραξ. Σκοπός του είναι να κυριαρχήσει σε όλον τον κόσμο, αφού καταστρέψει την ανθρωπότητα, και στη συνέχεια να δημιουργήσει μια τέλεια φυλή που θα υπακούει τυφλά στις εντολές του. Είναι η ενδέκατη ταινία της σειράς και η τέταρτη με πρωταγωνιστή τον Ρότζερ Μουρ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Επίσης, είναι η τρίτη και τελευταία ταινία της σειράς που σκηνοθετεί ο Λούις Γκίλμπερτ. (Αγγλία, 1979, 126′)

«Τρελή κούρσα» (Stretch) STAR, 23.50

Ο Κέβιν Στρετς είναι ένας ριψοκίνδυνος οδηγός λιμουζίνας στο Χόλιγουντ, που έχει όμως σκοτεινό παρελθόν. Οταν χρειάζεται επειγόντως χρήματα για να ξεπληρώσει το χρέος του από τζόγο σε έναν επικίνδυνο γκάνγκστερ, αναλαμβάνει μια δουλειά με έναν ιδιόρρυθμο εκατομμυριούχο. Ο Στρετς είναι αποφασισμένος να ικανοποιήσει όλα τα γούστα του πελάτη του για να καταφέρει να πάρει τη μεγάλη αμοιβή. Οι εκκεντρικές απαιτήσεις του πελάτη όμως σύντομα θα οδηγήσουν τον Στρετς σε μια άγρια νύχτα γεμάτη περιπέτειες και κίνδυνο. Αυτή τη νύχτα όλα αλλάζουν και οι επιλογές του τον φέρνουν αντιμέτωπο με καταστάσεις που καλείται να ξεπεράσει αποτελεσματικά αν θέλει να συνεχίσει να ζει. (ΗΠΑ, 2014, 85′)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.