Euro 2020 – Προκριµατικά

Ελλάδα – Αρµενία

OPEN, 21.00

Μετά την ήττα από την Ιταλία, η εθνική ομάδα δεν έχει κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών στο παιχνίδι με την Αρμενία, που θα κρίνει πολλά για το μέλλον της Ελλάδας στην προκριματική φάση αλλά και στο εσωτερικό της ομάδας. Η «μάχη» για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Ελληνική σειρά

«Το Τατουάζ»

ALPHA, 21.50

Η αστυνομία σπεύδει στο σημείο που ένας περαστικός έχει αναγνωρίσει τον Ορφέα. O Σέκερης βρίσκεται στα καρφιά με την πιθανή εγκυμοσύνη της Τατιάνας, γιατί ξέρει ότι αυτό θα δρομολογήσει άλλες εξελίξεις. Ζητεί τη βοήθεια της Αθηνάς και καταστρώνουν ένα σχέδιο προκειμένου να μάθουν την αλήθεια. Η Μάρθα και ο Παύλος ετοιμάζονται για τον γάμο τους και επινοούν διάφορες δικαιολογίες προκειμένου να ξεφύγουν από τα παιδιά τους και να παντρευτούν κρυφά. Το βιβλίο του Ορφέα κυκλοφορεί και το στέλνει ο ίδιος στην οικογένεια Μελά. Οταν το διαβάζουν παθαίνουν σοκ.

Ξένη ταινία

«Σχέδιο απόδρασης» (Escape plan)

STAR, 21.00

Ο Ρέι Μπρέσλιν, ο πιο ξακουστός εμπειρογνώμονας σε θέματα ασφάλειας φυλακών παγκοσμίως, πέφτει θύμα πλεκτάνης και παγιδεύεται σε μια φυλακή-κλουβί, υψίστης ασφαλείας, ανάμεσα σε σεσημασμένους βαρυποινίτες και επικίνδυνους εγκληματίες. Εκεί, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, συναντά τον «άγριο» της φυλακής, Εμιλ Ροτμάγερ, με τον οποίο θα καταστρώσουν ένα αμίμητα επικό «Σχέδιο απόδρασης». Οι δύο βετεράνοι υπεράνθρωποι, οι πιο σημαντικοί ηθοποιοί ταινιών δράσης όλων των εποχών, καταφέρνουν να δημιουργήσουν μια εκρηκτική περιπέτεια, η οποία φέρει και μια εντελώς φρέσκια ματιά πάνω στις ιστορίες απόδρασης. Πρωταγωνιστούν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον, Τζιμ Καβίζελ, Εϊμι Ράιν, Σαμ Νιλ, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο. (ΗΠΑ, 2013, 103′)