Ελληνική σειρά

«Το σόι σου»

ALPHA, 21.00

Ο Βαγγέλης επιτέλους δικαιώνεται. Μια πελάτισσα του χασάπικου κάνει παράπονα για τη συμπεριφορά του Μιχάλη στο ταμείο και αποδεικνύεται ότι είναι όντως άχρηστος. Ο Βαγγέλης δεν χάνει καιρό να του βάλει τις φωνές αλλά ο Μιχάλης επιμένει ότι είναι αθώος και η πελάτισσα λέει ψέματα. Δυστυχώς κανένας στην οικογένεια δεν τον πιστεύει και ο Μιχάλης είναι διατεθειμένος να φτάσει στα άκρα για να τους κάνει να τον πάρουν στα σοβαρά.

Ξένες ταινίες

«Το τελευταίο κόλπο» (After the Sunset)

OPEN, 21.00

Ο Μαξ έχει στο ενεργητικό του τις μεγαλύτερες ληστείες. Εχει αδυναμία στα ακριβά κοσμήματα, ολοκληρώνει όλες τις «δουλειές» του αθόρυβα και είναι άψογος επαγγελματίας! Κάποια στιγμή, όμως, αποφασίζει να απομονωθεί μαζί με τη συνεργάτιδά του Λόλα σε ένα ερημικό νησί και να διαγράψει το παράνομο παρελθόν του. Κάθε του κίνηση όμως καταγράφεται από τον Σταν, έναν πράκτορα του FBI που πιστεύει ότι ο Μαξ σύντομα θα γυρίσει στο παρακινδυνευμένο χόμπι του. Και έχει δίκιο. (ΗΠΑ, 2004, 89′)

«Μη µου χαλάς τη µέρα» (The last stand)

STAR, 23.30

Ο σερίφης Ρέι Οουενς εγκαταλείπει τη μεγαλούπολη του Λος Αντζελες για να «πατάξει το κακό» στην πιο ήσυχη και γαλήνια συνοριακή πόλη των ΗΠΑ. Αντίπαλός του, ο διαβόητος βαρόνος των ναρκωτικών Γκαμπριέλ Κορτέζ, ο οποίος αποφασίζει να μετατρέψει μια απλή μεταγωγή φυλακισμένου σε κινηματογραφική απόδραση επικών διαστάσεων. Θα τα καταφέρει άραγε ο Κορτέζ να προσπεράσει την ισχυρότατη ενέδρα που του στήνουν οι Αρχές και να ξεγλιστρήσει στο γειτονικό Μεξικό ή θα του κόψουν την πορεία, μια για πάντα, ο σερίφης Οουενς με το άπειρο προσωπικό του και ο πράκτορας Τζον Μπάνιστερ; (ΗΠΑ, 2013, 95′)