Το vima.gr προτείνει για το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

ψυχαγωγία

«Στην υγειά µας, ρε παιδιά»

ΣΚΑΪ, 22.00

Eνα αφιέρωμα γεμάτο αναμνήσεις από αγαπημένα τραγούδια του «παλιού ελληνικού σινεμά» θα παρουσιάσει η εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 22.00 στον ΣΚΑΪ. Ενα όμορφο ταξίδι με τραγούδια όλο νοσταλγία. Η Δέσποινα Βανδή πλαισιωμένη από τους σεναριογράφους Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, τον χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό και τους ηθοποιούς Κατερίνα Λέχου, Γιώργο Κωνσταντίνου, Κώστα Κόκλα, Παύλο Χαϊκάλη, Πηνελόπη Πιτσούλη, Ελένη Γερασιμίδου, Μέμο Μπεγνή, Παρθένα Χοροζίδου, Γιώργο Χρανιώτη, Σύλβια Δεληκούρα, Ευγενία Σαμαρά, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιάννη Ρούσσο, Γιώργο Τσούρμα, Δημήτρη Γαλάνη, Μαριαλένα Ροζάκη και Χάρη Γεωργίου χαρίζουν εξαιρετικές ερμηνείες, υπέροχα τραγούδια και μας προετοιμάζουν για μια παράσταση που θα δώσει άλλη «γεύση» στα καλοκαιρινά μας βράδια.

Ολοι τους εφέτος θα βρεθούν επί θεατρικής σκηνής, στο μιούζικαλ των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου «Το δικό μας σινεμά».

ταινίες

«Γάμος α λα ελληνικά 2»

Star, 21.00

Η Τούλα και ο Ιαν έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Πάρις, η οποία έχει φτάσει στην ηλικία να πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον της και τις σπουδές της. Το ζευγάρι φαίνεται να περνάει πλέον τον περισσότερο χρόνο του επικεντρωμένο στα προβλήματα της νεαρής κόρης του και όχι στα προβλήματα του γάμου του. Αλλά ένα μεγάλο μυστικό της οικογένειας Πορτοκάλος αποκαλύπτεται και τους συγκλονίζει όλους. Οι γονείς της Τούλας ανακαλύπτουν τυχαία ότι ποτέ δεν ήταν παντρευμένοι επίσημα! Ετσι όλοι μαζί ετοιμάζουν έναν αναπάντεχο, μεγαλύτερο και ακόμη πιο ελληνικό γάμο! Μπορεί ένας ακόμη γάμος α λα ελληνικά να φέρει πάλι κοντά την οικογένεια;

«Πώς να κάνετε έρωτα σαν Εγγλέζος»

Alpha, 00.50

Ο Ρίτσαρντ Χεγκ είναι ένας διακεκριμένος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, που απολαμβάνει όχι μόνο τον σεβασμό της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και τον θαυμασμό των γυναικών, αφού παραμένει ένας πολύ γοητευτικός άνδρας. Ετσι, την ημέρα ο λόγος του συναρπάζει μέσα στα αμφιθέατρα των φοιτητών, ενώ τις νύχτες φροντίζει να περνά αξέχαστες στιγμές με αιθέριες υπάρξεις. Οι ερωτικές του περιπέτειες όμως δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια να νιώσει την ωριμότητα της ηλικίας του. Τα πράγματα, μάλιστα, μπερδεύονται ακόμη περισσότερο όταν κάποια στιγμή μπουν στη ζωή του δύο γοητευτικές ετεροθαλείς αδελφές, αλλά και ένα… μωράκι, που θα κάνει την κατάσταση ακόμη πιο χαοτική. Σκηνοθεσία: Τομ Βον. Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Σάλμα Χάγεκ, Τζέσικα Αλμπα, Μπεν Μακ Κένζι, Μάλκολμ Μακ Ντάουελ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.