Το vima.gr προτείνει για την TV την Παρασκευή 7 Ιουνίου

Ταινίες για όλη την οικογένεια

ενηµέρωση

Η επόµενη µέρα

ΕΡΤ1, 22.00

Το πολιτικό σκηνικό, οι στρατηγικές των κομμάτων, η αναταραχή στο ΠαΣοΚ και τι θα κρίνει την ψήφο των εθνικών εκλογών θα συζητηθούν στην εκπομπή «Επόμενη μέρα», με τον Αρη Ραβανό. Στο πρώτο μέρος ο Γιώργος Τσίπρας απέναντι στον Χρήστο Δήμα. Στο δεύτερο μέρος διασταυρώνουν τα ξίφη τους οι Γιώργος Χριστοφορίδης, Νίκος Ρωμανός και Δημήτρης Οικονόμου.

ταινίες

«Μη σβήσεις το φως»

Star, 23.45

Φεύγοντας από το πατρικό της, η Ρεμπέκα πίστεψε ότι άφησε πίσω της όλους τους φόβους που στοίχειωσαν τα παιδικά της χρόνια. Καθώς μεγάλωνε δεν ήταν ποτέ σίγουρη τι ήταν αληθινό και τι όχι όταν έσβηναν τα φώτα.

Τώρα ο Μάρτιν, ο μικρός της αδελφός, βιώνει τα ίδια ανεξήγητα και τρομακτικά γεγονότα που κάποτε δοκίμασαν την πνευματική της υγεία και απείλησαν την ασφάλειά της. Μια τρομακτική οντότητα που συνδέεται μυστηριωδώς με τη μητέρα τους, Σόφι, επανέρχεται. Αυτή τη φορά όμως η Ρεμπέκα θα τολμήσει να πλησιάσει την αλήθεια, καθώς η ζωή όλων τους κινδυνεύει… Παίζουν:

Μαρία Μπέλο, Τερέζα Πάλμερ, Μπίλι Μπερκ, Αλίσια Βέλα Μπέιλι. Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Σάντμπεργκ.

«Τι χειρότερο µπορεί να σου συµβεί;»

OPEN, 02.00

Ο Κέβιν Κάφερι είναι ένας επαγγελματίας κλέφτης με στυλ και γούστο ο οποίος παίρνει μια πληροφορία για μια εύκολη δουλειά: την ακατοίκητη παραλιακή έπαυλη του δισεκατομμυριούχου μεγιστάνα Μαξ Φέρμπανκ. Αλλά καθώς ο Κέβιν πετά αβγά Faberge στην επαγγελματική μαξιλαροθήκη του, βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δισεκατομμυριούχο. Λίγο προτού απομακρύνουν οι αστυνομικοί τον Κέβιν, ο Μαξ παρατηρεί το τυχερό δαχτυλίδι του και αποφασίζει να το διεκδικήσει ως δικό του. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα, το δαχτυλίδι είχε δοθεί στον Κέβιν από την καινούργια του αγάπη και είναι αποφασισμένος να το πάρει πίσω. Πόσο θα το τραβήξουν; Οσο χρειάζεται. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει διαζύγιο, δημόσιο σκάνδαλο, οικονομική καταστροφή και φυλακή. Αυτή η μάχη μεταξύ καπιταλιστή και κλέφτη κλιμακώνεται σε ένα τουρνουά «εγώ» η οποία απειλεί να ρίξει κάτω και τους δύο. Παίζουν: Μάρτιν Λόρενς, Ντάνι Ντε Βίτο, Τζον Λεγκουιζάμο, σε σκηνοθεσία Σαμ Ουάισμαν.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.