Το vima.gr προτείνει για την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Ξένες ταινίες

«Οι αναλώσιµοι 3» (The expendables 3)

STAR, 21.00

Ο Μπάρνεϊ, ο Κρίστμας και τα υπόλοιπα μέλη της θρυλικής ομάδας έρχονται αντιμέτωποι με τον Κόνραντ Στόουνμπανκς, ο οποίος πριν από αρκετά χρόνια συνίδρυσε τους Αναλώσιμους μαζί με τον Μπάρνεϊ. Ο Κόνραντ όμως στη συνέχεια έγινε ένας αδίστακτος έμπορος όπλων και ο Μπάρνεϊ αναγκάστηκε να τον σκοτώσει ή έτσι νόμιζε. Ο Κόνραντ ξέφυγε ήδη μία φορά από τα δίχτυα του θανάτου και τώρα έχει βάλει ένα και μόνο στόχο: να αποτελειώσει για πάντα τους Αναλώσιμους. Ο Μπάρνεϊ όμως έχει εντελώς διαφορετικά σχέδια. Για να αντιμετωπίσει όμως η ομάδα τον νέο κίνδυνο, θα χρειαστεί ενισχύσεις και νέο αίμα στους κόλπους της. Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Τζετ Λι, Αντόνιο Μπαντέρας κ.ά. (ΗΠΑ/Γαλλία/Βουλγαρία, 2014, 111′)

 

«Η γυµνή αλήθεια» (The ugly truth)

ΑΝΤ1, 22.45

Ενας χυδαίος τηλεοπτικός παρουσιαστής που σχολιάζει τις σχέσεις ανδρών – γυναικών (Τζέραρντ Μπάτλερ) έρχεται σε σύγκρουση με την παραγωγό του τηλεοπτικού δικτύου με το οποίο κλείνει συμβόλαιο (Κάθριν Χέιγκλ). Ρομαντική κομεντί που θέλει συγχρόνως να κάνει πλάκα με τα τρωτά του εμπορίου της τηλεόρασης και η αλήθεια είναι ότι λέει αρκετές αλήθειες. Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Λούκετικ. (ΗΠΑ, 2009, 95′)

«Αλπεις»

ΕΡΤ2, 24.00

Μια νοσοκόμα, ένας τραυματιοφορέας, μια αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και ο προπονητής της έχουν δημιουργήσει μια ομάδα «αντικατάστασης πεθαμένων» που στόχο έχει να βοηθήσει τους θρηνούντες να αντιμετωπίσουν τον πόνο της απώλειας. Η ενδιαφέρουσα ιδέα των Ευθύμη Φιλίππου – Γιώργου Λάνθιμου μετουσιώνεται σε μια αξιοπερίεργη απαιτητική αλληγορία όπου τίποτε δεν είναι ξεκάθαρο και ο καθένας μπορεί να δώσει τη δική του ερμηνεία σε ό,τι βλέπει. Βραβείο σεναρίου στο Φεστιβάλ Βενετίας. Παίζουν: Αρης Σερβετάλης, Τζόνι Βεκρής (Αριάν Λαμπέντ, Αγγελική Παπούλια κ.ά.). (Ελλάδα/ΗΠΑ/Καναδάς/Γαλλία, 2011, 90′).

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.